fbpx
Connect with us

Efter halvanden sæson for Stevnsgade SuperMen, har Filip Rajović valgt at vende tilbage til Team FOG Næstved, i den kommende sæson.

Rajović tilbragte fire sæsoner i Næstved-trøjen efter ankomsten fra Hørsholm 79ers tilbage i 2013. Her blev det ikke til meget spilletid, hvilket resulterede i at han halvvejs i 2016/17 sæsonen, skiftede til Stevnsgade SuperMen, i jagten på flere minutter.

Dette var den helt rette beslutning, eftersom Rajović oplevede en positiv udvikling med skiftet til København. Her gik han fra at få blot 9 minutter pr. kamp i Næstved til 26 minutter pr. kamp for Stevnsgade, hvilket i den grad har hjulpet på udviklingen.

En udvikling der har gjort at den unge spiller har været en utrolig eftertragtet herrer denne sommer, hvor en række klubber har ønsket at få hans underskrift for den kommende sæson.

”Vi får en dygtig spiller, som skal være en del af en stærk Team FOG Næstved trup. Jeg forventer, at Filip Rajovic får en god rolle på holdet. Han har nogle atletiske evner og er en dygtig angrebsspiller, som kan spille flere positioner” udtaler sportschef hos Team FOG Næstved, Thomas Foldbjerg.

Gennembrud i Basketligaen

I denne sæson spillede Rajović en drømmesæson, hvor han for alvor fik gennembrud i dansk basket og Basketligaen, hvor han spillede over 30 minutter pr. kamp.

Den 20-årige guard spillede samtidigt sin bedste sæson i karrieren, hvor han i 19 kampe snittede 18,8 point, 4,6 rebounds, 3,5 assists, og 1,2 steals pr. kamp. Han var holdets topscorer, og en af topscorerne i ligaen (4). Sidst men ikke mindst blev hans præstationer belønnet med titlen som årets unge spiller i Basketligaen.

Udover den fantastiske fremgang på klubniveau, fik Rajović også lov til at snuse til det danske A-landshold, tidligere på sæsonen før kampen mod Albanien.

Rajović blev ikke udtaget til den endelige trup, men kan formentligt se frem til en udtagelse i fremtiden, hvis niveauet altså forholder sig stabilit.

Filip Rajović har i følge klubben skrevet under på en to-årig aftale med Team FOG Næstved, og kan formentligt også se frem til en plads som starter på holdet i den kommende sæson.

”Det glæder mig meget, at vi får Filip Rajovic tilbage hos os. Jeg betragter ham som en af vores drenge, og vi er mange, der er glade for, at han kommer retur. Jeg er sikker på, at Filip Rajovic har haft godt af at komme ud ligesom at jeg er sikker på, at det er på tide, at han kommer retur til os og spiller for et af de bedste hold i Basketligaen. Vi skal i fællesskab have sikret, at Filip Rajovic kan fortsætte sin udvikling, og at han kan blive en stærk spiller for os,” fortæller direktør hos Team FOG Næstved, Andreas Larsen.

Samtidigt med præsentationen af Filip Rajović, kunne klubben også løfte sløret for at man har forlænget kontrakten med danske Philip Hertz for den kommende sæson. Klik her for at læse mere om det.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

More in Basketligaen