fbpx
Connect with us

Basketligaen

Officielt: Josh Fortune tager skridtet videre

Josh Fortune, som var en af de helt store profiler på Randers Cimbria-mandskabet i sidste sæson, har valgt at søge nye græsgange og forlader sidste sæsons sølvvindere til fordel for BC Zaporizhye-ZOG, som spiller i den bedste Ukrainske række.

De seneste ugers spekulationer fra Randers-lejren er gået på, om det var muligt at hente en af profilerne fra sidste sæson tilbage til den kommende sæson, men nu står det klart: Josh Fortune vender ikke tilbage til Randers Cimbria og Basketligaen.

Josh Fortune skal i den kommende sæson tørne ud for BC Zaporizhye-ZOG i den bedste ukrainske række og tager skridtet til Ukraine ligesom den tidligere Randers Cimbria-spiller, Kyndahl Hill, gjorde dengang han var iført Cimbria-trøjen.

Randers Cimbria havde gerne set amerikanske Fortune vende tilbage og tage en sæson til i Basketligaen, men på trods af et godt tilbud fra Randers, var Fortune fast indstillet på at indlede et nyt kapitel i hans indtil nu tidlige karriere og forlade Basketligaen.

“Vi gav ham et godt tilbud, men han valgte Ukraine – Sådan er gamet. Det er et flot skridt op, og også et cadeu til klubben, når spillere vi har haft, tager til flotte adresser i større europæiske ligaer,” fortæller Mike Nielsen, som er forretningsfører i Randers Cimbria og hovedansvarlig for at rekruttere nye spillere, til Fullcourt.dk.

Mike Nielsen fortæller yderligere, at Cimbria-organisationen er utroligt glade på Fortunes vegne, og at han var en fantastisk person, som gennem den forgange sæson var top professionel.

Den 193 centimeter høje guard vil i den kommende sæson tage hul på hans fjerde sæson som professionel basketballspiller og har i karrieren, udover Danmark, været et smut forbi Tyskland, Israel og Ungarn.

Fortune spillede 18 kampe i Basketligaen for kronjyderne og snittede 16,2 point, 5 rebounds, 2,6 assists og 1,6 steals.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

19-årig skribent bosat i Aarhus. Jeg dækker både NBA og Basketligaen og kan ofte findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

More in Basketligaen