fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Nimrod Hilliard skifter til Tyskland

Nimrod Hilliard skifter efter en stærk sæson hos Bakken Bears til HAKRO Merlins Crailsheim i Tyskland.

Foto: FIBA Europe Cup

Da Bakken Bears i November sidste år hentede forstærkning ind i form af amerikanske Nimrod Hilliard, kom det som noget af en overraskelse for nogle. Nimrod Hilliard havde tidligere i karrieren været forbi Bakkens rivaler Horsens IC – et ophold med stor succes.

Hilliard var en del af det HIC-mandskab, der i 2015/16-sæsonen vandt det danske mesterskab. Den lynhurtige point guard blev kåret som Finals MVP, og interessen for Hilliard var stor. HAKRO Merlins Crailsheim, der spiller i den bedste tyske række, var holdet som dengang var heldige med at få den tidligere Finals MVPs underskrift efter hans succesrige sæson med De Gule fra Horsens i 2015/16-sæsonen.

I dag, nogle år efter Hilliards ene sæson i Bundesligaen, blev det offentliggjort: Nimrod Hilliard vender tilbage til den tyske Basketball Bundesliga og HAKRO Merlins Crailsheim.

Den amerikanske guard skifter tilbage til Tyskland ovenpå en yderst succesfuld sæson hos Bakken Bears, hvor han med bjørnebanden fra Aarhus vandt pokalturneringen, Basketligaen og på imponerende vis formåede at spille sig i semifinalen i FIBA Europe Cup – en semifinale der dog aldrig blev spillet grundet Covid-19,

Hilliard snittede 12,2 point, 2 rebounds og 5,7 assists i sidste sæson i FIBA Europe Cup.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

19-årig skribent bosat i Aarhus. Jeg dækker både NBA og Basketligaen og kan ofte findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Bakken Bears