fbpx
Connect with us

Basketligaen

Næstved kaptajn er hjemvendt

Philip Hertz er færdig i Israel og er hjemvendt til FOG Næstved

FOG Næsvted kunne søndag meddele, at deres tidligere kaptajn og nuværende landsholdspiller Phillip Hertz er tilbage i truppen.

Hertz har det seneste år spillet i den bedste israelske liga, men efter hårde forhandlinger har FOG sikret hans underskrift.

Andreas Larsen, direktør hos Team FOG Næstved udtaler: ”Vi har gerne ville hente en dansk profil ind til holdet. Som spiller og som identitet synes jeg at det er det perfekte valg for os. Vi vil gerne, såfremt at det er muligt, præsentere spillere på holdet som sponsorer og fans kender. Det er en super signing for os.”

Næstved træner Arnel Dedic udtaler i forbindelse med signeringen: ”Philip Hertz kommer med erfaring. Han vil hjælpe os med at skabe den rigtige vindermentalitet som en spiller der forstår hvad det kræver at vinde. Jeg håber, at hans tilgang til træning og kampe vil have indflydelse på resten af truppens tilgang. Philip Hertz kan spille på højt niveau med evnen til at skyde bolden samt forsvare på flere forskellige positioner.”

Phillip Hertz udtaler selv: ”Jeg har valgt at sige ja tak til en aftale med Team FOG Næstved. Sidste år spillede jeg i Israel, hvilket var en fed oplevelse som jeg har lært meget af. Jeg har udviklet mig meget det seneste år både som spiller og menneske. Jeg har takket nej til muligheden for at spille i udlandet og ja tak til Næstved af personlige årsager. Dog har jeg store forventninger til næste sæson og glæder mig til at komme i gang med sæsonen sammen med mine nye holdkammerater. Jeg ser frem til at spille under Arnel Dedic og til hjemmekampe med forhåbentlig fed Næstved stemning.”

Næstvedfans kan dermed igen glæder sig over at opleve 28-årige Phillip Hertz, der har cementeret sin plads på det landholdet, tørne ud i Basketligaen for næste sæson.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er redaktør for Fullcourts Basketligadækning. Jeg laver statistisk for Bakken Bears og har kommenteret for Fanseat. Jeg sætter stor pris på dansk basket.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen