fbpx
Find os her

Der var absolut ingen slinger i valsen, da Team FOG Næstved her til eftermiddag fik besøg af SISU, som ellers har været en af sæsonens positive overraskelser.

Holdet fra Gentofte måtte undvære holdets topscorer Tyler McGrew, og centeren Asger Hjort. Så allerede fra start blev det op ad bakke for dem.

Trods de manglende profiler, så kom gæsterne dog godt fra start, og viste stor træfsikkerhed fra distancen. Hjemmeholdet lod sig måske tage lidt på sengen, men fulgte alligevel med. 27-28 endte første periode til gæsterne.

Med de manglende spillere i truppen, var det kun syv af spillerne der primært fik spilletid for SISU. Derfor fes gassen også hurtigt af ballonen. Forsvaret var i anden periode en by i Rusland, for man tillod værterne at score intet mindre end 39 point i perioden. Selv scorede de “blot” 22 point.

Ikke mindst takket være Earnest Ross, som fortsatte hvor han slap i pokalkampen mod Hørsholm, var det et Næstved-hold der igen viste solidt spil. Ross fortsatte sin succes bag treeren, og satte i dagens kamp imponerende otte stk. Én af dem kom lige på signalet før pausen. Hele holdet skød solidt bag treeren, og tangerede klubrekorden med 17 stk. SISU spillede det meste af kampen i zoneforsvar, hvilket gjorde det oplagt for værterne at forsøge bag treeren. Earnest Ross stod alene for 19 forsøg fra distancen, kun en enkelt fra rekorden i Basketligae.

Generelt var det ikke en særlig spændende kamp, hvor hjemmeholdet viste flot spil, mod et SISU-hold hvor forsvaret var ikke eksisterende.

Kampen endte 117-82 til hjemmeholdet, og er for alvor kommet oven på igen. Holdet har nu tre sejre i træk i ligaen, og er klar til pokalfinalen.

Bedste mand for hjemmeholdet var som sagt Earnest Ross, der scorede 28 point, og havde 5 assist og 4 rebounds. Philip Nolan havde flest rebounds med 14, og Deon Mitchell noterede sig for 6 assist.

Oliver Strøh var SISUs bedst med 18 point, 7 assist, og 4 assist.

Foto: Casper Pedersen, Fullcourt.dk

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Mere fra Basketligaen