fbpx
Find os her

Wolfpack Basketball har her til aften præsenteret forwarden Andreas Meilby, der vender tilbage til Wolfpack efter tre sæsoner i Hørsholm 79ers.

Sidst Andreas Meilby spillede i Wolfpack Basketball tilbage i ’14/15-sæsonen, overraskede klubben alt og alle. Med spillere som Iffe Lundberg, Jyles Smith og Ryan White imponerede holdet i grundspillet, hvor det blev til en 4. plads. Holdet røg dog efterfølgende ud i kvartfinalen mod Team FOG Næstved.

Om sit skifte tilbage til Wolfpack siger Andreas Meilby til klubbens Facebook-side:

“Udover at det er tættere på, hvor jeg bor, så er det en god mulighed for at komme tilbage til en klub, der vil bygge på fremad, og forhåbentlig på sigt skal spille i ProA. Samtidig kan jeg være med til at bygge et stærkt fundament op.”

“Jeg føler, jeg kan komme med noget erfaring og lidt af det DNA, som klubben eftersøger. Desuden kender jeg en stor del af spillerne i forvejen, og så oplever jeg en stor vilje fra drengene.”

Tiden i Hørsholm endte noget skuffende for Meilby, der i sidste sæson snittede lige i underkanten af 10 minutter, hvilket var mere end en halvering af minutterne i forhold til sæsonen forinden. Derfor blev jagten på spilletid intensiveret hen over sommeren.

“Det er planen, at jeg spille og komme herind og sætte et aftryk. Jeg føler helt klart, at jeg er bedre end det, jeg fik lov at vise sidste år. Så det har helt sikkert motiveret mig til at kæmpe hårdere at komme tilbage i de vante rammer.”

Udover Andreas Meilby bekræfter klubben, at man samtidig har forlænget kontrakten med den 20-årige forward Morten Bülow, der spillede 15 kampe i den forgangne sæson.

Husk du kan se Basketligaen live på fanseat.com

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra Basketligaen