fbpx
Find os her

Basketligaen

Kyndahl Hill tager til ukrainsk basket

Den tidligere Randers Cimbria-spiller, amerikanske Kyndahl Hill, har skiftet Basketligaen ud med den bedste ukrainske række.

Han lagde ud med 40 minutter i sin første kamp for Randers Cimbria, og generelt skulle Kyndahl Hill vise sig at være en god investering, da han var med til at sikre Randers sølvtøj i form af bronzemedaljer for første gang i fire sæsoner.

I takt med at amerikaner-pladserne er blevet fyldt op i Randers til den kommende sæson, stod det klart, at Hill skulle finde sig en ny klub. Det har han nu gjort i form af en ukrainsk klub med et noget halsbrækkende navn.

I den kommende sæson vil Hill spille for BC Zaporizhye-ZOG, der hører til i Ukraines bedste basketballrække. Klubben endte på 8. pladsen, hvilket i sidste sæson også var sidstepladsen, men spillede alligevel slutspil. Her mødte de førsteseedede Dnipro i kvartfinalen, hvor det blev til et samlet 2-0 nederlag.

Kyndahl Hill spillede 30 kampe for Randers, hvor han i snit scorede 16,2 point, tog 7,3 rebounds, lavede 1,2 assist, 1,2 block og 1,2 steal.

Husk du kan se Basketligaen live på fanseat.com

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Annonce
Annonce
Annonce

Mere fra Basketligaen