fbpx
Find os her

Basketligaen

Kyndahl Hill tager til ukrainsk basket

Den tidligere Randers Cimbria-spiller, amerikanske Kyndahl Hill, har skiftet Basketligaen ud med den bedste ukrainske række.

Han lagde ud med 40 minutter i sin første kamp for Randers Cimbria, og generelt skulle Kyndahl Hill vise sig at være en god investering, da han var med til at sikre Randers sølvtøj i form af bronzemedaljer for første gang i fire sæsoner.

I takt med at amerikaner-pladserne er blevet fyldt op i Randers til den kommende sæson, stod det klart, at Hill skulle finde sig en ny klub. Det har han nu gjort i form af en ukrainsk klub med et noget halsbrækkende navn.

I den kommende sæson vil Hill spille for BC Zaporizhye-ZOG, der hører til i Ukraines bedste basketballrække. Klubben endte på 8. pladsen, hvilket i sidste sæson også var sidstepladsen, men spillede alligevel slutspil. Her mødte de førsteseedede Dnipro i kvartfinalen, hvor det blev til et samlet 2-0 nederlag.

Kyndahl Hill spillede 30 kampe for Randers, hvor han i snit scorede 16,2 point, tog 7,3 rebounds, lavede 1,2 assist, 1,2 block og 1,2 steal.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra Basketligaen