fbpx
Connect with us

Basketligaen

Jimmy Moore skifter til Svendborg Rabbits

Søndag aften meldte Svendborg Rabbits overraskende ud på deres hjemmeside, at de har skrevet kontrakt med Jimmy Moore som ny cheftræner.

Jimmy Moore kommer til fra Randers Cimbria, hvor han tog dem til en overraskende andenplads i sidste sæson, og blev kåret til Årets Træner både af Basketligaen og os på Fullcourt.

Randers skriver på Facebook, at Jimmy Moore ønskede en hurtig afklaring på sin jobsituation, men at de ikke havde mulighed for at forlænge hans kontrakt med det samme grundet corona-situationen.

Skiftet sker få dage efter at Lukas Varga skiftet fra netop Svendborg Rabbits til Horsens IC. Der gik altså ikke lang tid, før Svendborg havde fundet deres nye træner.

Kort process 

Vi fangede Jimmy Moore til en kort kommentar om hans trænerskifte. Han forklarede at hele processen er taget under 48 timer. Han takker Randers for nogle gode år, men han ser også frem til at starte for Svendborg.

“Jeg har lært en masse i Randers, som jeg tager med mig videre, og jeg kommer til at arbejde min røv ud af bukserne. Jeg vil sikre mig, at vi bliver et utrolig hårdt arbejdende hold. Jeg vil give fansene noget at være begejstret over, og gøre Svendborg til et skræmmende sted at komme og spille,” fortæller Jimmy Moore.

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen