fbpx
Find os her

Efter et år i USA vender den tidligere Hørsholm- og Stevnsgade-spiller Jesper Sandager tilbage til dansk basket, hvor han i den kommende sæson skal spille for Wolfpack Basketball.

Jesper Sandager brugte et år på Southern Connecticut State College, hvor det blev til 23 kampe med 13.1 minut, 4.1 point og 1.5 rebound i snit. Han scorede 17 point og tog 4 rebounds i kampen mod New Haven, der blev hans bedste kamp i USA.

“Det var helt fantastisk. Det er en helt anden spillestil, man skal vænne sig til, folk er meget hurtigere. Det er ikke så holdorienteret, men mere en-mod-en orienteret. Det har hjulpet til at udvikle mig” fortæller Jesper Sandager i et interview på Wolfpacks Facebook-side og fortætter:

“Da jeg snakkede med Tommy (Nielsen, sportsdirektør, red), var det vigtigt at finde en klub, der har udviklet sig over de seneste år, og Wolfpack har haft en enorm udvikling. Det skulle være en klub med nogle faste værdier, som også gerne ville have danske spillere.”

“Jeg føler, at en klub skal have nogle guide lines, og det betyder meget for mig i forhold til andre klubber, der skifter holdet ud hvert år. Jeg ville gerne finde en klub, der ville holde fast i nogle spillere, så man har en form for holdånd.”

Senest Jesper Sandager var at finde i Basketligaen, spillede han for Stevnsgade. Her snittede han 15.8 point, hvilket var syvendeflest i ligaen, men samtidig spillede han på et hold, der tabte 26 ud af 28 kampe. I interviewet lægger Sandager vægt på, at han har udviklet sit forsvarsspil på college, og at han føler, han har en masse at bidrage med.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra Basketligaen