fbpx
Find os her

Basketligaen

Ivan Höger ude resten af sæsonen

Svendborg Rabbits center, Ivo Höger blev i weekenden bragt på hospitalet og indlagt, og han meldes nu ude i resten af sæsonen.

Ivo blev i weekenden bragt på hospitalet, og ved indlæggelse konstaterede man desværre at den 32-årige spiller havde blodpropper på lungerne, hvilket betyder en længerevarende sygdomsforløb på seks måneder og intet basketball.

Ivo er dog i dag udskrevet og i de kommende seks måneder skal den 225 cm høje center til flere kontrol besøg på kardiologisk Amb. I de kommende seks måneder skal han endvidere medicineres med blodfortyndende medicin, skriver klubben i en pressemeddelelse onsdag aften.

Like os på Facebook

Alt dette gør at Ivo ikke kommer til at komme på banen for Svendborg Rabbits i denne sæson, men der håbes både fra klubben og spillerens side at det hele løses og at han igen kan komme under kurven for kaninerne i næste sæson.

Tirsdag aften fortalte Ivan Höger til Fullcourt at han havde det okay, og følte sig godt tilpas, vi ønsker Ivan endnu en gang rigtig god bedring og en snarligt gensyn på banen.

Direktør Troels Mortensen vil desuden endnu ikke forholde sig til om der skal findes en erstatning for Ivan. Muligheden skulle dog være der i og med at Ivan efterlader et stort hul under kurven hos de forsvarende pokalmestre fra Svendborg Rabbits.

(Foto: Linda Hegelund)

Husk du kan se Basketligaen live på fanseat.com

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Annonce
Annonce
Annonce

Mere fra Basketligaen