fbpx
Find os her
EVN Efterskolen ved Nyborg

Samme dag som Horsens IC har måtte vinke farvel til en af profilerne gennem to sæsoner, Iffe Lundberg, har man kunne præsentere Kevin Larsen. Denne hanndel må anses som et scoop, da Kevin Larsen har været et ombejlet herre.

Den unge dansker var i mange mediers søgelys sidste år, hvor han var på tegnebrættet til at blive første dansker i NBA udover Christian Drejer, der kun blev draftet, men aldrig nåede at spille. Trods en sommer try-out hos Washington Wizards blev det aldrig mere konkret for Kevin Larsen, der blev MVP ved sidste års NIT-turnering, der er for de hold, der ikke kvalificerer sig til NCAA-slutspillet.

Kevin Larsen tog i stedet til fransk- og efterfølgende tysk basket, men ingen af opholdene blev den ventede succes. Derfor vender Kevin Larsen nu snuden mod Horsens, hvor det, ifølge Horsens ICs Facebook-side, er træner Arnel Dedics fortjeneste, at Kevin Larsen har valgt netop Horsens. Arnel Dedic har haft mange spillere under sine vinger, udviklet dem til profiler og sendt dem til udlandet.

Horsens ICs trup til den kommende sæson:

Foto: GWU, Facebook.

Skribent på Basketligaen siden 2013.

Mere fra Basketligaen