fbpx
Connect with us

Basketligaen

Fullcourt får forstærkning fra Basketball Uden Filter

Juan Carlos Rasmussen fra Basketball Uden Filter er ny mand for Fullcourt, hvor han blandt andet vil lave live interviews.

Vi er glade for at kunne annoncere, at vi her på Fullcourt får glæde af en ny medarbejder i form af Juan Carlos Rasmussen.

Carlos er stifter af siden Basketball Uden Filter, hvor han laver live interviews med forskellige personligheder fra den danske basketball verden. Han har blandt andet snakket med Iffe Lundberg, Jonas Zohore, Alberte Rimdal og Malene Lind.

Fremover vil Carlos køre sine interviews for os på Fullcourt over enten Facebook eller Instagram. Du kan blandt andet glæde dig at høre fra Sergej Rudovic onsdag d. 3. Og Chanan Coleman onsdag d. 10.

Carlos fortæller selv, at han er glad for at få muligheden for at lave sit arbejde på en større platform. Han glæder sig til at komme i gang og har blandt andet som mål, at han vil være med til at udbrede kendskabet til dansk kvindebasket.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen