fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Fullcourt Awards: Årets Forsvarsspiller i Basketligaen

Efter sæsonens alt for tidligere afslutning, har vi på Fullcourt redaktionen valgt at stemme om, hvem vi synes fortjener sæsonens priser. Priserne vi har stemt om, er Årets Spiller, Årets Forsvarsspiller, Årets Fans, Årets Hold og Årets Træner. Vinderne vil vi offentliggøre henover de næste dage.

Prisen der skal uddeles i dag er Årets Forsvarsspiller. Hver person på redaktionen kunne uddele tre, to og et point. De nominerede var:

Diouf, Jeanne, Fisher, Galloway, Z. Jukic, Vinson, Gilbeck, Jones og Borovcanin.

Ikke overraskende var der to klare favoritter, nemlig Diouf og Jeanne. De to store fyrtårne har begge været dominerende i forsvarsenden i denne sæson, hvor de har leveret fleres store defensive højdepunkter.

Vinderen af Årets Forsvarsspiller er Michel Diouf, der får prisen efter en rigtig flot sæson for Bakken Bears. Han har været holdets måske bedste spiller i år, og har været ligeså dominerende i forsvarsenden som de seneste sæsoner, hvor han også har vundet den officielle pris for Årets Forsvarsspiller tre du af de sidste fire år.

I videoen nedenunder kan du se nogle af de bedste defensive highlights fra Michel Dioufs sæson:

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

More in Bakken Bears