fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Frederik Nielsen forlænger med spansk klub

Den danske landsholdspiller skal i den kommende sæson spille i Spaniens næstbedste række, efter at det lykkedes at rykke op med Real Murcia.

Den tidligere Hørsholm- og Bakken Bears-spiller Frederik Nielsen har forlænget kontrakten med sin spansk klub Real Murcia. Med kontraktunderskrivelsen kan den danske point guard nu frem mod at spille sin tredje sæson for Real Murcia, med hvem det lykkedes at rykke op med i sidste sæson.

Det blev ikke alene til oprykning til den næstbedste spanske række, LEB Gold, for Nielsen og co., men man vandt sågar den tredjebedste spanske række, LEB Silver, efter at ligaen blev suspenderet grundet COVID-19-pandemien.

Titeltriumfen har uden tvivl haft et dansk aftryk, da Frederik Nielsen havde en vigtig finger med i spillet. Foruden at være den spiller på holdet med den næsthøjeste mængde spilletid med et snit på 25,2 minutter pr. kamp, var han i sidste sæson også holdets assistsmager med 4,2 assists pr. kamp.

Derfor kommer det heller ikke som nogen overraskelse, at Murcia har haft intentioner om at fortsætte samarbejdet med den 32-årige Nielsen.

Med oprykningen kan Real Murcia se frem til sin højeste rangering i det spanske ligasystem, siden klubben skiftede navn fra CB Capuchinos til det nuværende i 2013.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er skribent på Basketligaen. Når jeg ikke skriver artikler på Fullcourt, skriver jeg helt sikkert på en anden historie, da jeg til daglig studerer journalistik. Jeg har en stor interesse for basketball og et blødt punkt for dansk basketball, DeMar DeRozan og Russell Westbrook.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Bakken Bears