fbpx
Find os her

Der er langt til sydafrika, men det er der Chris Gabriel befinder sig lige nu. Han er hjemme på en kort sommerferie, inden turen går til Uruguay, hvor han skal spille henover sommeren, for at holde sig i form.

“Jeg har lige skrevet under med et hold i Uruguay, så for mig handler det om at komme i bedre form, og forbedre mig til næste sæson.” indleder den store sydafrikaner med at fortælle.

Han skal i gang med sin fjerde sæson for Team FOG Næstved, og han befinder sig tilsyneladende godt i det sydsjællandske.

“Det føles rigtigt, og jeg finder mig godt til rette med danskerne og ikke mindst organisationen i Team FOG Næstved,” forklare han og uddyber.

“Vi ved alle hvad der kræves for, at komme i finalerne, og vi var virkelig tæt på. Det er svært at gå sin vej fra noget, når man var så tæt på at opnår succes.”

Dermed er det også sagt i mellem linjerne, at Chris Gabriels mål for sæsonen, er at få Team FOG Næstved i finalen, men han er ikke tilfreds med dette.

“Jeg tror det er alles mål. Ikke kun at komme i finalerne, men også at vinde finalerne. Vi vil alle gerne vinde.”

Team FOG Næstved førte 2-0 mod Bakken Bears i semifinalen, hvorefter der skete en totalt nedsmeltning i spillet, og sydsjællænderne måtte se sig besejret med 3-2. Senere tabte de også kampen om bronzen, så tilbage står en skuffet Chris Gabriel.

“Ja jeg er skuffet over hvordan det endte, men jeg synes stadig vi fik lavet nogle store skridt for klubben,” slutter Chris Gabriel af med at fortælle.

Husk du kan se Basketligaen live på fanseat.com

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Mere fra Basketligaen