fbpx
Connect with us

Basketligaen

CHOK: Team FOG Næstved forlader Arena Næstved

I dag udsendte Team FOG Næstved en pressemeddelese, hvori de kunne fortælle, at klubben ikke kunne blive enige med Arena Næstved om at spille i arenaen, hvorfor de må tilbage og spille på den gamle hjemmebane, Hal 1.

Team FOG Næstved må desværre tage til takke med den gamle hjemmebane, Hal 1, i den kommende sæson. Det er kendsgerninger efter flere måneders forhandlinger og tovtrækkeri med Arena Næstved, som råder over både Hal 1, Hal 2 og Arenaen i Næstved.

Uenighederne opstod først og fremmest grundet en helt vanvittig prisstigning fra Arenaen, som henover sommerferien har forlangt en prisstigning fra 325.000 kroner til 915.000 kroner set på hele sæsonen. Dertil skal lægges, at Næstved Kommunes tilskud på 165.000 kroner til Team FOG Næstved er nedlagt. Derfor skulle klubben pludselig ud og finde 755.000 kroner.

Et uhørt højt beløb for en dansk basketballklub, og i særklasse det højeste bud for leje af en sportsarena i Danmark.

Ingen hjælp fra kommunen

Forskellen på Næstved og andre store byer i Danmark er, at der er opbakning til de lokale elitehold kommunalt set. I Næstved Kommune har de valgt at trække stikket til Team FOG Næstved og vil derfor ikke længere bakke om byens bedste basketballhold.

Det får nu den konsekvens, at holdet må tilbage i Hal 1. Team FOG Næstveds direktør, Andreas Larsen, er dog fortrøstningsfuld over de udsigter. Andet kan han nærmest heller ikke være.

“Vi skal nu tilbage til vores gamle hjemmebane. Vi har her haft en konstruktiv dialog med Arena Næstved om Hal 1. Hvad vi ikke har i plads og rummængde, skal vi have i unik stemning og atmosfære. Samtidig har vi store sportslige ambitioner for fremtiden, så vi satser på en kanon sæson.”

I pressemeddelelsen forklarer klubben desuden, at de har lavet en aftale med Næstved Arena, der indebærer en opgradering af Hal 1. Det vil sige et rent basketballgulv, LED-bander, bedre lys og flottere udsmykning af hallen. Klubben vil derfor gøre alt for at gøre oplevelsen i Hal 1 så god som mulig.

Derudover forventes det, at udvalgte kampe fortsat skal spilles i Arenaen.

Vi arbejder på at få nogle kommentarer fra byrådsmedlemmer i Næstved Kommune.

Læs desuden pressemeddelserne fra Team FOG Næstved her og her.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen