fbpx
Connect with us

Basketligaen

Chanan Colman vender hjem til barndomsklubben

BMS Herlev Wolfpack kom torsdag med lidt af en bombe, da klubben præsenterede den danske landsholdsanfører, Chanan Colman, der efter en årrække i udlandet vender hjem til klubben, hvor det hele startede.

Chanan Colman

Det er ikke hver dag, at en Pro B-klub kan offentliggøre, at de henter en dansk landsholdsanfører til klubben, men torsdag blev det en realitet for BMS Herlev Wolfpack, da klubben offentliggjorde, at de henter Chanan Colman.

Colman startede karrieren i BMS, men den danske landsholdsspiller har primært spillet sine profesionelle år i Israel. Det er dog blevet til enkelte afstikkere til Danmark undervejs. I 2011 blev Colman præsenteret i den hvide Svendborg Rabbits-trøje, men sæsonen efter rykkede guarden til Israel.

Tre sæsoner senere var Colman igen at finde i den danske liga, da han tørnede ud for Randers Cimbria, men økonomiske problemer i den kronjyske klub betød, at samarbejdet kun varede i ni kampe. Efterfølgende blev det til fire sæsoner i Israel, inden den nu 35-årige guard atter vender hjem igen.

Afslog store økonomiske tilbud

Chanan Colman løftede tilbage i juli sløret for, at han kunne være på vej tilbage til Basketligaen i den kommende sæson. Det kan ses i interviewet herunder. Han forklarede desuden, at der havde været en række store tilbud fra både Israel og Japan, men det træk mest i ham at vende hjem til familie og venner i Danmark.

Colman skal om et år være træner på efterskolen KIES, og derfor lå det allerede fast, at han til næste sæson ville vende hjem. Nu sker det dog allerede nu, hvor han i den kommende sæson får lillebror Pascal Colman som cheftræner i BMS Herlev Wolfpack.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er sidens Basketligaredaktør og har været en del af Fullcourt-holdet siden 2014. Jeg kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde mig i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn.

More in Basketligaen