fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Bakken mister amerikansk stjerne før tid

Amerikanske Erik McCree har valgt at opsige sin kontrakt med Bakken Bears.

Bakken Bears lider et stort tab på den sportslige side. Amerikanske Erik McCree har nemlig bedt om at få sin kontrakt ophævet efter kort tid i klubben. Han nåede faktisk kun at spille to kampe for Bakken Bears. Her lavede han 23 point mod BK Amager, mens det ikke lykkedes ham at score mod Tenerife i Champions League.

“Det er en meget usædvanlig situation. Det er mange år siden, jeg har oplevet noget lignende. Vi har ikke set nogle tegn på det i de par uger, han har været i klubben,” siger Bakken Bears’ sportsdirektør Michael Piloz til Aarhus Stiftstidende.

Angiveligt passede Bakkens spillestil ikke til McCree – det er i hvert fald den forklaring agenten har givet til klubben.

McCree kom ind i klubben sammen Glenn Cosey, da klubben satsede stort på Champions League. Han har en fortid i NBA, og det var forventet, at han skulle være en af holdets stjerner i denne sæson. Nu skal klubben så overveje, om det er nødvendigt at hive en erstatning ind.

“Vi suger lige luft ind og ser, om der er noget interessant på markedet. Vi har jo haft fem amerikanere i truppen for at optimere til Champions League-kampene. Men uanset hvor hurtigt, vi får hentet en ny mand, vil han maksimalt komme ind til fire kampe i Champions League, og så har vi et andet fokus efterfølgende hvor vi kun må spille med tre amerikanere ad gangen i den danske liga.”

“Så måske skal vi justere på en anden måde. Erik McCree og Glenn Cosey (der blev hentet samtidig for tre uger siden, red.) blev hentet til toppen af hierarkiet, men det viste de ikke i den første Champions League-kamp. Men det var også svært at forvente når de havde så kort tid at forberede sig i. Men det giver ingen mening at hente en trupspiller, hvis vi henter en erstatning,” siger Michael Piloz.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Bakken Bears