fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Bakken Bears kører Næstved over i sikker sejr

Bakken Bears leverede en magtdemonstration og vandt med 30 point over Team FOG Næstved.

Bakken Bears tog hertil eftermiddag en overbevisende sejr på 110-80 over Team FOG Næstved i en kamp, hvor der var tydelig klasseforskel.

QJ Peterson og Eric McCree sad overfor Bakken Bears, der kun må have tre amerikanere med til kampen.

Klasseforskel efter tæt start

Kampen startede tæt ud, hvor begge hold gik til deres big men i offensiven. Stephens og Idowu leverede begge gode spil, hvor især Stephens viste sig frem med flere eksplosive dunks. Kampen var derfor også tæt langt henne i første periode.

I slutningen af første periode og starten af anden satte Bakken en mur op i defensiven. Ofte kom Næstved ikke engang frem til en afslutning, og på et tidspunkt kom Næstved ikke engang over midten indenfor 8 sekunders reglen.

Den stærke defensiv grundlagde en stor Bakken føring, som Næstved aldrig kom sig over. Det gav en lang anden halvleg, hvor der aldrig var tvivl om resultatet.

Unge Anton Harbo kom ind og gjorde en god figur, hvor han ramte nogle 3’ere. Fenner fik også lagt nogle point ind i slutningen af kampen for Næstved, men ikke noget, der nogensinde bragte Næstved i nærheden af Bakken.

Mange gode præstationer

Deshawn Stephens var kampens bedste spiller, hvor han leverede 19 point og 11 rebounds. Der var dog mange, der gjorde det godt, hvor Ongwae havde 18 point og Cosey bidrog med 15 point, 5 rebounds og 11 assists. Anton Harbo lavede også 15 point på bare 12 minutters spil.

For Næstved må man kigge lidt længere efter de gode præstationer, hvor de til tider lignede et dysfunktionelt hold. Alante Fenner leverede den bedste præstation med 20 point, 5 rebounds og 7 assists. Kaptajnen, Phillip Hertz, havde en rigtig svær kamp og fik ikke lavede et eneste point i kampen.

Næste kamp for Bakken Bears er d. 1. november ude mod Horsens. Næstved skal spille igen d. 29 oktober på hjemmebane mod ligaens førehold, Randers Cimbria.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Bakken Bears