fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Bakken Bears får Corona-titlen

DBBF har kåret Bakken Bears som danske mestre.

Foto: Arkivfoto

Der har været en del usikkerhed omkring, hvordan afgørelsen af Basketligaen og Dameligaen har skulle finde sted. Covid-19 virusset har sat alt sport i bero, og datoen for hvornår alt nærmer sig normale tilstande bliver ved at blive udsat.

Nu har Dansk BasketBall Forbund været ude og meddele, at forbundet har træffet en afgørelse. Bakken Bears er kåret som danske mestre for 2019/20 sæsonen på herresiden, mens Hørsholm er kåret som vindere på damesiden. Med 20 sejre i 23 kampe i grundspillet for Bakken Bears har de været marginalt bedre end efterfølgerne Randers Cimbria og Horsens med henholdsvis 19 sejre i 24 kampe og 17 sejre i 22 kampe.

Randers Cimbria får tildelt sølvmedaljen, mens Horsens IC får tildelt bronzen, da Randers har den højeste procentmæssige sejrsrate. Det kan dog godt anses lidt kontroversielt, da Horsens ikke har nået at spille samme antal kampe. Det skal dog tilføjes, at to ud af Horsens sidste tre kampe var mod Bakken Bears.

På Damesiden har Hørsholm fået tildelt mesterskabet for næsen af BK Amager. Begge hold vandt 16 ud af 18 kampe i grundspillet, og selvom Amager vandt med hele 26 point i de to holds seneste indbyrdes opgør, så har Hørsholm vundet to ud af tre opgør i sæsonen. Dermed vinder Hørsholm et noget spektakulært mesterskab på at være bedre indbyrdes. BK Amager får tildelt sølvmedaljen, mens bronzen går til BMS Herlev Wolfpack.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Bakken Bears