fbpx
Find os her

I Hørsholm render en ung knægt på 2.10m rundt. Navnet er Asbjørn Midtgaard, og i løbet af sommeren 2017 drager han over Atlanten for at gå på Wichita State University. Det er nemlig her, han har valgt at skulle på college.

Det er ikke et hvilket som helst college, Asbjørn Midtgaard har valgt. Ikke nok med de spiller i den bedste college-række, hvor man tilbage i 2013 nåede semifinalen ved den prominente March Madness turnering. De har også sendt flere spillere i NBA. Senest har man, fra sidste års roster, sendt Fred Van Vleet til Toronto Raptors.

Asbjørn Midtgaard fortæller til TV2 Sport, at det var WSU selv, der henvendte sig. Henvendelsen var han noget overrasket over, men den mundede ikke desto mindre ud i, at han var ovre og se på forholdene. Her så han, hvor hårdt holdet arbejdede for at forbedre sig. En mentalitet der passer ham rigtig godt, og derfor valgte han WSU.

Målet er også klart for den unge center. “Forhåbentlig kan jeg komme til at leve af at spille basketball. Det er jo det endelige mål, uanset hvor det er. Så det er det, jeg håber på ved at tage derover” siger han til TV2 Sport.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra Basketligaen