fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Adama Darboe skifter Bakken Bears ud med udenlandsk klub

Adama Darboe har afvist en kontraktforlængelse med Bakken Bears. Årsagen er, at Darboe ønsker at komme til udlandet, hvorfor han har underskrevet en aftale med en udenlandsk klub.

Adama Darboe og Bakken Bears går hver til sit.

Det står klart efter, at Bakken Bears her til morgen offentliggjorde, at Darboe har takket nej til en kontraktforlængelse med sin klub, og han har dermed spillet sin sidst kamp for Bakken Bears – i denne omgang i hvert fald.

Adama Darboe er efter sine fire år i Bakken Bears blevet 34 år, og point guarden har nu underskrevet en aftale med en ny klub i udlandet.

“Vi ser tilbage på fire rigtig fine sæsoner, hvor Adama har været en vigtig brik i Bears-truppen. Selvom vi gerne havde set Adama fortsætte i Aarhus, er vi stolte over at se, at vores spillere på baggrund af et godt ophold hos os kan få indfriet ambitioner om at fortsætte i udlandet,” siger Bakken Bears’ sportsdirektør Michael Piloz i pressemeddelelsen.

Der er ingen tvivl om, at Adama Darboe har været en profil for sit hold i sin tid i Aarhus. Han har således været med til at vinde guld i Basketligaen hvert år i de fire sæsoner han har repræsenteret for Bakken Bears. Derudover er det også blevet til to pokaltitler, og så har han været en vigtig spiller, når Bakken Bears er taget på togt rundt i Europa.

Den danske landsholdsspiller nåede at spille 197 kampe for Aarhus-klubben og scorer 1576 point i alt. I denne sæson er han den spiller med flest assists på holdet med 4,9 pr. kamp i gennemsnit. Derudover står han noteret for 10,0 point og 2,9 rebounds.

Vi ved ikke i skrivende stund, hvilken udenlandsk klub Adama Darboe skal spille for i næste sæson.

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er skribent på Basketligaen. Når jeg ikke skriver artikler på Fullcourt, skriver jeg helt sikkert på en anden historie, da jeg til daglig studerer journalistik. Jeg har en stor interesse for basketball og et blødt punkt for dansk basketball, DeMar DeRozan og Russell Westbrook.

More in Bakken Bears