fbpx
Find os her

Basketball Champions League

Charleroi videre efter kampen blev afbrudt af Hapoel Tel Aviv fans

Foto: BasketballCL

Den første kvalifikationsrunde i Basketball Champions League blev mere intens og dramatisk end forventet. Især kampen hvor vinderen skulle møde Bakken Bears, mellem belgiske Spirou Charleroi og israelske Hapoel Tel Aviv endte med at trække overskrifter.

Den første kamp mellem de to mandskaber endte 76-73 til israelerne, og det betød maksimal pres på belgierne i returopgøret.

Belgierne endte dog med at vinde returopgøret 73-59 og er dermed videre til anden runde, hvor de skal møde de danske mestre fra Aarhus.

Desværre fik opgøret en noget kedelig udvikling, efter at de israelske fans afbrød kampen i næsten en halv time på grund af stolkast mod de belgiske fans, hvor politiet også måtte gribe ind med peberspray.

Kampen blev senere sat igang igen, hvor hjemmeholdet som nævnt fik en sikker sejr.

Parrene i anden runde af Basketball Champions League kvalifikationen ser således ud:

Lukoil Levski – Karhu Basket
Nizhny Novgorod – Aris Thessaloniki
Estudiantes – Polski Cukier Torun
Donar Groningen – Fribourg Olympic
Red October Cantu  – Telenet Giants Antwerp
Spirou Charleroi – Bakken Bears

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Mere fra Basketball Champions League