fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Bakken Bears kvalificerer sig til Champions League

Bakken Bears, Champions League, Akoon-Purcell

Bakken Bears skal for blot anden gang i dansk basket historie spille Champions League. Det er sikkert efter, at de i aftes slog Belfius Mons-Hainaut med 86-71.

Kampen startede tæt ud, hvor holdene fulgtes pænt ad i første periode. Der var høj intensitet og man kunne virkelig mærke kampens betydning på begge mandskaber. Bakken spillede godt offensivt, men havde også svært ved at lukke ned for belgierne i den anden ende. De var derfor kun foran 22-19 efter første periode.

I anden periode viste Bakken dog, hvorfor de var spåede som favoritter på forhånd. De fik lukket ned i defensiven og fik hurtigt opbygget et godt forspring. Det var blandt andet anført af sidste års Champions League topscorer, Justin Dentmon, der spillede rigtig flot. Ved pausen stod der 42-31 til Bakken.

Anden halvleg blev en ren og skær walkover fra Bakken Bears, der tromlede de stakkels belgier ned. Michel Diouf sænkede et par hurtige 3’ere, men ellers var det anført af rigtig godt holdspil. Især defensivt fik de belgiske modstandere ikke et ben til jorden.

Belgierne fik hentet lidt til sidst i kampen, men lige lidt hjalp det. Det endte med en sikker 86-71 sejr til bjørnene fra Aarhus, der dermed har sikret sig deltagelse til sæsonens Champions League gruppespil.

For Bears var Michel Diouf kampens bedste spiller med 18 point og 9 rebounds, mens også Justin Dentmon gjorde det godt med 9 point og 7 assists.

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Bakken Bears