fbpx
Find os her

Spiltips

Spiltip: Sejre til Kings og Pacers i nat

I samarbejde med BettingFamily.com har vi her to friske oddsforslag til nattens kampe. Det første tip gik desværre ikke hjem, men disse to spiltips ser på papiret rigtig fornuftige ud.

Indiana Pacers – Chicago Bulls

Tip: Indiana -5 point til odds 1,5 hos Bet365

Indiana tager hjemme imod Chicago og der er markant forskel på niveauet af form og spillermateriale. Indiana er et yderst potent og svært mandskab at spille imod, specielt på deres hjemmebane. Chicago har lige fyret deres træner op til denne kamp, og der er mere uro end hvad godt er. De har dog fået Lauri Markkanen tilbage i truppen og han kommer til at starte i nat. Han så noget rusten ud i hans returkamp sidst, hvilket vi godt kan forvente er samme historie i denne kamp. Det henviser Jabari Parker til bænken, som nok bliver Indianas fordel, da han har været rigtig fint spillende på det sidste.

Indiana er uden Victor Oladipo, men trods det har de stadig fine vilkår i nattens match up og jeg forventer de løber fra Chicago i 2. halvleg.

Bulls er 1-9 de seneste 10 kamp og samlet 2-10 på udebane. Der er bare ikke mange indikatorer som peger Bulls’ vej i nat.

Phoenix Suns – Sacramento Kings

Tip: Sacramento -3 til odds 1,52 hos Unibet.

Phoenix Suns er måske induskutabelt det ringeste hold I NBA, og vi får en rigtig fin linie på Kings I nat. Phoenix er uden deres bedste spiller i Devin Booker og samtidig er TJ Warren måske fortsat ude. Det er virkelig svære odds på Phoenix i nat. Der er simpelthen ikke snerten af forsvar at se hos hjemmeholdet, og det kommer et hurtigt spillende Kings hold til at udnytte.

Kings kommer med en fin sejr i bagagen over Indiana, og jeg tror simpelthen motivationsfaktoren er væsentligt højere hos udeholdet og de løber med en forholdsvis sikker sejr.

Du kan se flere spiltips på BettingFamily.com

Bettingfamily startede i 2017 som en mindre oddsklub, men er i dag blevet et stort fællesskab, som tæller flere tusinde sportsglade danskere med hang til betting. Ved at være en del af familien får du adgang til velovervejede og gennemanalyserede odds tips på daglig basis af vores eksperter. Vores ambition er stadig den samme som i tidernes morgen; at levere overskud måned efter måned - og at gøre betting til en god investering. Vi forbinder de førende eksperter indenfor forskellige sportsgrene, med vores medlemmer.

Mere fra Nyhedsoversigt