fbpx
Find os her

Vi på Fullcourt vil gerne have lidt gang i vores bettingsektion. Derfor har vi nu indført, at vi dagligt vil finde en lille fidus, man kan smide lidt penge efter, hvis man godt kan lide sådan noget.

Det bliver ikke noget vildt analytisk her på førstedagen, vi skal jo alle lige vænne os til det. Derfor har vi fundet følgende spil frem som dagens tip.

Atlanta Hawks vinder over Charlotte Hornets til odds 1,71 på Bet365.

Dato: 14. januar 2016
Tid: 01:05

Kamp: Charlotte Hornets vs Atlanta Hawks
Liga: NBA
Tip: Atlanta Hawks
Bookmaker: Bet365
Odds: 1.71
Units: 4

Atlanta Hawks havde sidste sæson den bedste record i Eastern Conference, og selvom det ikke betyder meget lige nu, så er det stadig et bevis på, at de har alle brikkerne til at være blandt de bedste hold i NBA. Derudover er de også ledet af den regerende ‘Coach of the Year’ i form af Mike Budenholzer, som faktisk har haft en forholdsvis god sæson, da de hviler fint på en tredjeplads i Eastern Conference.

En træner der til gengæld skal bekymre sig for at miste sine grå hår på hovedet er Steve Clifford. Den 54-årige head coach befinder sig i en mindre krise, da hans Hornets ikke har vundet i deres seneste syv opgør.

Det er et klart belæg for en ustabilitet, der ikke er til at finde hos modstanderen i aften, Hawks, der har vundet deres to seneste opgør – bl.a. mod Chicago Bulls, der også kæmper med i toppen af øst ligesom høgene baseret i Atlanta, Georgia.

Selvom Hornets har hjemmebanefordelen, virker det nærmest håbløst at tro på, at de kan løbe med en sejr i aften. Hawks har nemlig scoret 120+ point i tre ud af deres seneste fem kampe – et nummer Charlotte ikke har matchet, siden de mødte nogle meget sårede Grizzlies for over en måned siden.

Foto: Flickr – Keith Allison

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Mere fra Atlanta Hawks