fbpx
Find os her

Pokalturneringen

Svendborg og Værløse videre i pokalen

Svendborg Rabbits er klar til pokalturneringens semifinaler efter aftenens sejr mod Randers, mens Værløse er klar til at møde Team FOG Næstved i den sidste kvartfinale.

Der blev her til aften spillet to pokalkampe. Svendborg tog hjemme imod ligakonkurrenterne fra Randers Cimbria, mens Værløse BBK mødte 1. divisionsholdet BK Amager, der havde kvalificeret sig via divisionspokalen.

Svendborgs kamp mod Randers var den første af de i alt fire kvartfinaler, og det blev en hæsblæsende affære. Fullcourt var med på sidelinjen i et opgør, der var mere intenst, end det var velspillet.

De to hold fulgtes ad, oftest med Svendborg i førerselen, men uden for alvor at kunne hægte Randers af. Kampen bar præg af to skydegale hold bag treeren, hvor Randers med 35 skudte treere ikke fik nok ud af det med kun otte ramte skud.

Kampen var i fjerde periodes begyndelse helt lige ved stillingen 63-63, men et 10-0 run til Svendborg afgjorde reelt kampen. Randers prøvede, men havde ikke evnerne til at svare igen. Hjemmeholdet kunne sikre sig sejren på 82-70.

Topscorer blev Jeremiah Ingram med 26 point. Sebastian Åris scorede næst flest point med 17 af slagsen. Ingram lavede en flot double-duoble med også 14 rebound og blevet meget naturligt udnævnt til Fullcourts Man of the Match.

Ingen slinger i valsen

Værløse mødte på udebane BK Amager, der ikke kunne stille meget op mod ligaholdet. Til kampen kunne Værløse give debut til Mathias Bak Christensen og Alexander Malling Andersen.

Værløse vandt kampen med 111-77 og topscorer for Værløse blev Austin Pope med 21 point. Mathias Bak fik en god debut med 15 point.

Værløse skal nu møde Team FOG Næstved i kvartfinalen, mens vinderen af de to skal op imod Svendborg Rabbits.

Se eller gense kampen mellem Svendborg og Randers her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra BK Amager