fbpx
Find os her

Pokalturneringen

Stevnsgade og EBAA klar til pokalkvartfinaler

Weekendens to pokalkampe bød på et rent ligaopgør, mens Stevnsgade jagtede sæsonens første sejr mod Viby IF.

Foto: Robert Dines-Rasch

Det første pokalopgør mellem to ligahold stod søndag eftermiddag mellem BMS Herlev Wolfpack og EBAA. Wolfpack havde vundet hjemmebanefordelen, men det betød tilsyneladende intet for gæsterne, der kunne rejse hjem til Aarhus med en sejr på 87-74.

Wolfpack stillede med blot otte mand til kampen, men det var til gengæld et stærkt setup, hvor alle profilerne var med. Hjemmeholdet startede stærkt og var ved pausen foran med 12 point. Hvad head coach Mads Sigersted havde justeret i pausen skal være usagt, men det virkede. 7-26 vandt EBAA tredje periode med, hvor et 10-0 run i starten af perioden udlignede føringen.

Wolfpack kunne ikke finde et svar på at stoppe EBAA eller score point for den sags skyld. Sidste periode vandt gæsterne med 18-12, og dermed er de klar til kvartfinalen, hvor de skal møde Stevnsgade, der andetsteds fik hul på bylden. Lørdag fik de sæsonens første sejr i en betydende kamp, da de på udebane slog 1. divisionsholdet Viby IF med cifrene 80-57.

Topscorer i Wolfpack – EBAA var gæsternes David Kristensen med 22 point efterfulgt at hjemmeholdets Austin Waddoups med 19 point og gæsternes Keane Thomann med 18 point. David Kristensen skød imponerende 7/11 fra toeeren, mens Waddoups var 5/9 fra treeren.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra BMS Herlev Wolfpack