evn-dk
Fullcourt
17. nov 2017 - 12:59

Spændende semifinaleopgør i vente i pokalturneringen

Fredag formiddag blev der trukket lod til pokalsemifinalerne, og der er lagt op til nogle ret så spændende opgør.

Her til formiddag kl. 11:00 blev der afholdt lodtrækning til de danske pokal-semifinaler, hvor et enkelt 1. divisions hold havde sneget sig ind i bowlen.

Bakken Bears talentudviklingshold, EBAA har været fantastiske i pokalturneringen, hvor de senest slog Basketliga-mandskabet Hørsholm 79ers ud denne uge. Derfor var de også i bowlen denne formiddag, sammen med Bakken Bears, Horsens IC, og Wolfpack, da der skulle trækkes lod om semifinalerne.

I semifinalen, skal EBAA denne gang op i mod Wolfpack, hvilket umiddelbart virker som en modstander de kan snakke med. Om det bliver tilfældet vil tiden dog vise. Et er dog sikkert, uanset hvem af de to hold der går videre, vil det blive historisk, eftersom der aldrig nogensinde før, har været et 1. Division eller et oprykkerhold i pokalfinalen.

I den anden semifinale mødes to af ligaens absolut største magter i form af Bakken Bears og Horsens IC. De to mandskaber har de seneste 3 år mødt hinanden i finalen, og nu mødes de for anden gang i træk i Pokalturneringens semifinalen.

I pokalsemifinalen for damer mødes SISU og Virum Vipers, og Stenvsgade SuperWomen mod Hørsholm 79ers.

Hvornår pokalsemifinalerne bliver afholdt, er endnu vidst, men kampene skal være afviklet senest den 22. December.

Pokalfinalerne for både mænd og kvinder bliver afholdt i Forum Horsens lørdag den 27. januar 2018.

-

Seneste nyheder