fbpx
Connect with us

BK Amager

Pokalturneringen Live: Falcon vs BK Amager

Første runde af årets landspokalturnering er i fuld gang, og naturligvis er vi fra Fullcourt klar til at dække turneringen igen. Første kamp i denne sæson blive eftermiddagens kamp mellem Falcon og BK Amager.

Kampen præsenteres i samarbejde med NordicBasketball.com

Kl. 14:00 er vi klar fra Bülowsvejs Hallen på Frederiksberg, når Falcon fra 1. division tager i mod BK Amager fra Basketligaen. Det betyder dog langt fra at Københavnerne er uden chancer i dette opgør. Holdkortet tæller nemlig mange tidligere Basketliga-spillere, herunder Christian Benzon, Asger Hjort, Anders Haas, Christian Thomsen og det velkendte ansigt fra TV2 Sports basketball udsendelser og direktør for børnebasketfonden, Jens Laulund.

Holdet ledes af Marius Hansen, som ligeledes har været i front for 3×3 landsholdene som i sommers kæmpede om en plads i FIBAs Europe Cup. Det lykkedes for damerne, så en lille succeshistorie kom på der på CV’et for Marius Hansen.

Charmen med Falcon, er i følge ham, også at de tidligere ligaspillere, som ikke ønsker at bruge tid på mange ugentlig træninger grundet andre ting, kan komme til Falcon og spille med spillere på samme niveau, men dog i helt andre rammer.

For der er ingen tvivl om, at holdet sagtens kunne begå sig i Basketligaen. Det er dog ikke tilfældet, og i eftermiddag skal de se om de kan slå BK Amager fra ligaen. Amager har haft en hård start på sæsonen i ligaen, men kæmper godt for det.

Sidste sæson vandt de divisionspokalen, men røg ret hurtigt ud da de blev matchet op med ligamandskaberne. Det bliver utroligt spændende at se, om det bliver tilfældet igen i år. Et er i hvert fald sikkert. De får kamp til stregen!

Kampstart er som sagt kl. 14:00, og du kan følge med her øverst i artiklen eller på Fullcourts Facebook-side.

Da vi gør det her på frivilligt basis, og kampen vises gratis, så vil vi sætte stor pris på din donation til vores projekt. Da det koster mange penge i transport og ikke mindst udstyr at producere sådan en kamp. Du kan donere et valgfrit beløb til Mobilepay 45711 (Vi har fået lov at låne NordicBasketballs mobilepay nummer). 

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

More in BK Amager