fbpx
Connect with us

Nyhedsoversigt

Pokalturneringen er live på Fullcourt endnu engang

Igen i denne sæson vil vi her fra Fullcourt vise kampe fra både Divisionspokalturneringen og Pokalturneringen efter nytår. Tilmeld dit hold nu.

Vil jeres klub også have eksponering på Danmarks største basketball site, så skal i skynde jer at få tilmeldt jeres hold pokalturneringen.

Der er deadline senest i morgen den 15. august for tilmelding, og vi kan da kun opfordre alle hold til at tilmelde sig. Det er gratis hvis jeres hold i forvejen er med i Danmarks turneringen i gennem DBBF.

I skal kontakte jeres turneringsleder, hvis jeres hold skal være med.

På Fullcourt er vi glade for endnu engang at kunne være med på sidelinjen af pokalturneringen, som virkelig var en sand fornøjelse at være med til sidste år.

Sidder du med ansvaret for marketing i en virksomhed, og kunne tænke sig at få eksponering i disse programmer, så hører vi meget gerne fra dig. Livestreamingen af pokalturneringen, sker på frivilligt basis, og sker ren og skær af interesse. Vi kunne derfor godt bruge lidt opbakning økonomisk, til at få dækket vores udgifter med transport osv.

Vi ser frem til endnu en sæson med pokalturneringen på Fullcourt.dk!

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Nyhedsoversigt