fbpx
Connect with us

Pokalfinaler Live: Horsens IC – Bakken Bears (Herre)

Bakken Bears

Pokalfinaler Live: Horsens IC – Bakken Bears (Herre)

Vi er klar på sidelinjen på lørdag fra kl. 13:00 når vi blænder op for Pokalfinalerne i basketball direkte fra Forum Horsens!

Årets herre pokalfinale består af Bakken Bears og Horsens IC. Bakken Bears sikrede finalepladsen i en hæsblæsende kamp mod Randers Cimbria, som blev besejret 102-95.

Horsens sikrede deres billet med en sejr over FOG Næstved i en tæt dyst, de formåede at vinde 86-78.

Bakken og Horsens befinder sig igen i en bitter kamp om 1. pladsen i grundspillet. Begge hold må dog i øjeblikket tage til takke med en delt 2. pladsen; to point efter Randers.

Bakken har vundet de to seneste indbyrdes opgør over Horsens med henholdsvis 17 og 23 point. De er derfor favoritter, men et usædvanligt hårdt program minimerer deres favoritværdighed. Siden årsskiftet har de spillet fem basketliga-kampe på udebane i streg. Bakken er derudover aktive i Euro Cup, hvor de i morgen spiller en altafgørende hjemmekamp mod Benfica.

Horsens tabte deres seneste kamp 105-107 til Randers. Horsens er dermed på mission for at tage trofæet, og cementere at de ikke er sorteper blandt de tre tophold.

Du kan se kampen øverst på siden her. Bemærk at det kræver en oprettelse som bruger på Staylive.se for at se kampen. Men kampen koster ikke noget at se. Ønsker du at støtte vores projekt, så vil vi bliver virkelig glade for dit bidrag.

Send f.eks. 25 kr. til mobilepay 45711 (NordicBasketball). Tak.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

More in Bakken Bears