fbpx
Find os her

Pokalturneringen

Pokaldramaet fortsætter: Hvidovre vs. BK Amager skal spilles om

Dramaet mellem Hvidovre Basket og BK Amager vil ingen ende tage. Hvidovre nedlagde protest efter kampen, som de nu har fået medhold i. Kampen skal derfor spilles om.

Semifinalen i Divisionspokalen Øst var en medrivende affære, som vi på ingen måde ønskede fik en afslutning. Begge hold spillede formidabelt, og der var flere store individuelle præstationer – blandt andet fra det unge stortalent Jonathan Klussmann, der førte an på Amagers comeback i fjerde periode med 16 point.

Efter et flot comeback skulle kampen afgøres i kampens døende minut. Den tidligere ligaprofil Rob Fields udlignede med ti sekunder tilbage kampen til 83-83.

Hvidovres storspillende amerikaner, Alexander Brown, svarede dog igen og sendte med sit 30. point hjemmeholdet i front 85-83 med 2,5 sekunder tilbage af kampen.

Almir Zeco, head coach for BK Amager, tog straks timeout, hvor han endte med at sætte et spil op til Christian Bülow, der lidt akavet fik sendt et trepointsskud i kurven via pladen. Skuddet fik lov til at tælle, og dermed vandt BK Amager kampen 85-86 og avancerede til finalen i Divisionpokalen Øst mod SISU.

Troede de!

Hvidovres head coach Mickey Dennis nedlagde efter kampen protest, da han eftersigende både mente, at tiden var gået, men også mente, at Christian Bülow havde trådt på sidelinjen i sidste sekvens. Den protest har han fået medhold i, og derfor skal kampen nu spilles om.

Edit (22:27):

Hvidovre Basket har foreslået at spille kampen på torsdagden 6. december klokken 20.00 i Holmegaardshallen, hvor de to hold i forvejen skal mødes i 1. Division, men kampdatoen er endnu ikke faldet endeligt på plads.

Fullcourt.dk har desværre ikke mulighed for at livestreame kampen, hvis den spilles torsdag.

Du kan se sidste kamp på linket her, hvor du kan spole hen til 1:46:10 for at se buzzerbeateren fra Christian Bülow.

Jeg er sidens Basketligaredaktør og har været en del af Fullcourt-holdet siden 2014. Jeg kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde mig i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn.

Mere fra Nyhedsoversigt