fbpx
Connect with us

Nyhedsoversigt

Fullcourt sender atter live fra Landspokalturneringen

Grundet travlhed med Basketligaen på Fanseat, har vi her på Fullcourt desværre ikke haft luft i programmet til at dække dette års divisionspokalturnering. Men nu er vi klar til at dække landspokalen!

Den 20. december er Fullcourt atter klar til at dække Landspokalturneringen live. Den første kamp bliver fra første runde, som også er turneringens ottendedelsfinalen.

Første kamp bliver fra Nørrebro Hallen hvor Copenhagen Basketball skal op i mod Pro B kollegerne fra Værløse Blue Hawks. Det bliver fredag den 20. december kl. 18:30.

Allerede dagen efter er vi på plads til den anden kamp, som står mellem Falcon fra 1. division, som skal op i mod BK Amager. Den kamp spilles kl. 14:00.

Kampene bliver vist gratis, men vi vil blive utroligt glade for al den støtte vi kan få til de to kampe, da det bestemt ikke er gratis i hverken udstyr, transport og lønninger.

Støt os

Hvis du har lyst til at bidrage til omkostningerne, så er du meget velkommen til at sende dit bidrag på MobilePay 45711 (Vi har fået lov at låne Nordic Basketballs mobilepay nummer, da vi ikke selv har noget endnu). Alle bidrag tages vel i mod, om det er 10, 20 eller 50 kr. er ligemeget for os.

Har du en virksomhed, og vil gerne have en reklame i programmet, så kan dette fås fra kun 250 kr. Kontakt Casper, på casper@fullcourt.dk.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

More in Nyhedsoversigt