fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Første pokalfinalist fundet efter tæt afslutning

Den første pokalfinalist skulle findes fredag aften, og det blev en lige så tæt affære mellem Randers Cimbria og Bakken Bears som forventet.

Foto: Arkivfoto

For anden gang på under en uge stod de to jyske tophold over for hinanden. Randers tog forleden en stor skalp i ligaen ved at slå Bakken med et enkelt point, men gæsterne fik i den grad revanche med en sejr på 102-95.

Både i første og tredjeperiode var gæsterne foran med over 14 point, men begge gange havde Randers et godt modsvar. Det var dog ikke nok for hjemmeholdet.

Corey Silverstrom blev kampens topscorer med 22 point, mens Darko Jukic var Bjørnenes mest scorende spiller med 20 point.

Med sejren står Bakken Bears nu i deres ottende finale på ti år med muligheden for at vinde deres 12 pokaltitel siden den første af slagsen i 2000. Den anden pokalfinalist findes søndag, når Team FOG Næstved ligeledes for anden gang på under tager imod Horsens IC.

Køb dit NBA-gear her

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in Bakken Bears