fbpx
Find os her

Pokalturneringen

Divisionspokalen Live: Hvidovre – BK Amager (Semifinale)

I aften skal den sidste finalist af divisionspokalturneringen findes. Modstanderen der venter er SISU, og det er op til aftenens to hold at kæmpe om den sidste plads. Aftenens semifinale står mellem Hvidovre og BK Amager.

Kl. 20:30 i aften kan du her på siden følge det meget spændende opgør mellem Hvidovre og BK Amager, som kæmper om den sidste finaleplads i divsionspokalturneringens øst række. Vinderne af de to rækker går videre til den endelige Pokalturnering, hvor Basketliga-holdene også indtræder.

De to hold mødtes for ca. halvanden måned siden 1. division, og det blev en virkelig tæt kamp. 87-89 endte kampen til Hvidovres så der er i den grad lagt op til hæsblæsende opgør.

Kommentatorer til kampen er endnu engang Christian Finnø, Aske Strandbygaard og Casper Palmqvist.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Mere fra BK Amager