fbpx
Find os her

Pokalturneringen

Divisionspokalen Live: BK Amager – BMS Herlev

Onsdag aften blænder vi atter op for Divisionspokalen, når BK Amager skal forsøge at følge op på sidste rundes gode præstation. Det skal de mod BMS Herlev, som er andethold til Basketliga-mandskabet Wolfpack.

Det begynder for alvor at spidse til i Divisionspokalen. Vi er nået til de sidste kvartfinaler for både øst og vest, og der er lagt til nogle meget interessante kampe.

I denne runde tager vi endnu engang til Amager, hvor vi skal overvære stortalentet Jonathan Klussmann, som spillede en fantastisk kamp sidste gang. Ham og resten af BK Amager skal op i mod BMS Herlev, som er andetholdet til Wolfpack Basketball, som spiller i Basketligaen.

De to hold spiller til dagligt begge i 1. division og sågar i samme pulje. BK Amager har her fået den bedste start på sæsonen, hvor det er blevet til tre sejre i fire kampe, mens det for BMS Herlev blot er blevet til en enkelt sejr i samme antal kampe.

De to hold mødtes faktisk så sent som forrige søndag, hvor det blev til en forholdsvis sikker udesejr til BK Amager på 74-96. Så der er lagt op til revanche for gæsterne fra Herlev.

Kampstart er kl. 19:30, og du følger med lige her på siden.

Kommentatorer vil til kampen være Christian Finnø og Aske Strandbygaard fra Fullcourt og Casper Palmqvist fra BK Amager.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Annonce
Annonce
Annonce

Mere fra BK Amager