fbpx
Connect with us

Om Fullcourt

Fullcourt Media
CVR: 37137138
Kontakt: 
kontakt@fullcourt.dk
Pressemeddelelser bedes sendt til: presse@fullcourt.dk

Fullcourt.dk ejes af Fullcourt Media, som er en medie-virksomhed, som beskæftiger sig med mange former for online medier. Herunder hjemmeside-programmering og Online Markedsføring. Derudover er Fullcourt Media ejer af landets største basketball-website Fullcourt.dk. Du kan læse mere om Fullcourt Media på www.fullcourtmedia.dk

Fullcourt.dk er hele Danmarks primære basketball website. Her bringer vi dagligt artikler og interviews fra Basketligaen, samt internationale nyheder fra de allerstørste ligaer i verden som NBA, Euroleague og det danske landshold. Fullcourt dækker desuden også EM, VM og ikke mindst OL i basketball.

Hjemmesiden så dagens lys tilbage i 2009 hvor en række unge frivillige og dybt passionerede basketball fanatikere fik ideen om at starte en hjemmeside. Fullcourt.dk har siden da udviklet sig, ændret sig, og ikke mindst vokset. Vi er i dag en række basketball elskere der forsøger at give den bedst mulige dækning af basketball, og vi håber at udviklingen stadigvæk vil fortsætte.

Vores målsætning er at fremme dansk basketball og give basketballinteresserede en stabil og troværdig nyhedskilde. Vi går for alvor efter at højne informationsniveauet for dansk basketball på internettet, efter mange år uden ordentlig dækning af sporten. Vi lægger derfor meget vægt på de daglige nyheder. Vi kræver læsestof af høj kvalitet fra vores skribenter og tilbyder brugervenlighed på vores site.

Vi vil gerne høre både ris og ros, så vi i samarbejde fortsat kan fastholde Fullcourt.dk som Danmarks bedste portal for basketballnyheder. Så har du noget, du mener, vi bør skrive om, eller lave om så skriv til os på kontakt@fullcourt.dk.

Redaktionen:

Casper Pedersen – Ejer og skribent på Basketligaen.
casper@fullcourt.dk | Facebook

Boba Keseric – Ansvarlig redaktør og skribent på Euroleague.
boba@fullcourt.dk | TwitterFacebook

Aske Strandbygaard – Redaktør på Basketligaen
aske@fullcourt.dk | Twitter | Facebook

Mathias Deleuran – Redaktør på NBA
mathias@fullcourt.dk

Steffen Pedersen – Skribent på NBA
steffen@fullcourt.dk

Daniel Christiansen – Skribent på Basketligaen

Magnus Guldager – Skribent på alle platforme

Peter Hvelplund – Skribent på NBA

Mads Mogensen – Skribent på Basketligaen

Steffen Kartman – Skribent på NBA og Basketligaen

Jakob Boe Christensen – Skribent på Euroleague

Alexander Pahl – Skribent på Basketligaen

Alex Mogensen – Skribent på NBA

Kristian Hofstedt – Skribent på NBA

Sebastian Fjordvald – Skribent på NBA