evn-dk
Fullcourt

Om Fullcourt

Fullcourt Media
CVR: 37137138
Kontakt: 
kontakt@fullcourt.dk
Pressemeddelelser bedes sendt til: presse@fullcourt.dk

Fullcourt.dk er hele Danmarks primære basketball website. Her bringer vi dagligt artikler og interviews fra Basketligaen, samt internationale nyheder fra de allerstørste ligaer i verden som NBA, Euroleague og det danske landshold. Fullcourt dækker desuden også EM, VM og ikke mindst OL i basketball.

Hjemmesiden så dagens lys tilbage i 2009 hvor en række unge frivillige og dybt passionerede basketball fanatikere fik ideen om at starte en hjemmeside. Fullcourt.dk har siden da udviklet sig, ændret sig, og ikke mindst vokset. Vi er i dag en række basketball elskere der forsøger at give den bedst mulige dækning af basketball, og vi håber at udviklingen stadigvæk vil fortsætte.

Vores målsætning er at fremme dansk basketball og give basketballinteresserede en stabil og troværdig nyhedskilde. Vi går for alvor efter at højne informationsniveauet for dansk basketball på internettet, efter mange år uden ordentlig dækning af sporten. Vi lægger derfor meget vægt på de daglige nyheder. Vi kræver læsestof af høj kvalitet fra vores skribenter og tilbyder brugervenlighed på vores site.

Vi vil gerne høre både ris og ros, så vi i samarbejde fortsat kan fastholde Fullcourt.dk som Danmarks bedste portal for basketballnyheder. Så har du noget, du mener, vi bør skrive om, eller lave om så skriv til os på kontakt (a) fullcourt.dk.

Siden er på nuværende tidspunkt baseret på frivilligt initiativ, personlig interesse og arbejdskraft, men med stor seriøs tilgang til opgaven.

Redaktionen:

Casper Pedersen – Ejer og skribent på Basketligaen.
casper@fullcourt.dk | Facebook

Boba Keseric – Ansvarlig redaktør og skribent på Euroleague.
boba@fullcourt.dk | Facebook

Aske Strandbygaard – Redaktør på Basketligaen
aske@fullcourt.dk | Twitter | Facebook

Steffen Pedersen – Redaktør på NBA
steffen@fullcourt.dk

Daniel Christiansen – Skribent på Basketligaen

Magnus Guldager – Skribent på alle platforme

Mads Mogensen – Skribent på Basketligaen og NBA

Christian Finnø – Skribent på Basketligaen

Benas Armolaitis – Kameramand og instagram-ansvarlig

Peter Hvelplund – Skribent på NBA

Thomas Hvelplund – Skribent på NBA