fbpx
Connect with us

Basketligaen

Varm Mateo i sejr over Værløse

Værløse Blue Hawks var torsdag aften en tur til Sydsjælland, hvor hjemmeholdet Team FOG Næstved stod klar til at hive første hjemmesejr til deres fans. Det formåede de efter en rodet første halvleg, og noget mere overbevisende i den anden, hvilke førte til de vandt opgøret 98-76.

Foto: Arkiv

Alle mand fra hjemmeholdet Team FOG Næstved fik spilletid i kampen mod Værløse Blue Hawks, og fansene var med dem hele vejen med jubel i form af klapsalver. Det var tydligt at mærke de var sultne efter sejr på samme vilkår som spillerne.

Værløse viste klør i første halvleg, hvor de i første periode kom stærkt for start og især Asbjørn Nerlov satte ild i nettet med 11 point, hvoraf ni af dem var bag treeren. Hjemmeholdet lignede et uoplagt mandskab, der havde små problemer i offensiven. Udeholdet vandt perioden 19-25.

Begge hold havde problemer offensivt i anden periode. I kombination af, at Værløse var gået fra brandvarme til iskolde, og scorede kun ti point. Og Næstved der havde skruet på knapperne i forsvaret gjorde det svært, trods Værløse ligeledes holdte dem nede på 16 point i de ti minutter. Team FOG havde reduceret til 35-35 ved pausen.

Carlos Mateo tog over

Anden halvleg var diamentralt modsætning til den forrige, hvis man kiggede på pointtavlen. I tredje periode ramte Team FOG seks treere, og Carlos Mateo tog sagerne i egen hånd med 11 point, og var bærende for holdet på flere facetter af spillet. Værløse havde derimod ikke tænkt sig give op så let, og viste gode takter, og fandt vej gennem nettet lig de første ti minutter af kampen. Hjemmeholdet sluttede perioden foran med cifrene 67-57.

Fjerde periode startede med et run fra sydsjællanderne på 10-2, og herfra blev de en for stor mundfuld for gæsterne, der havde problemer med at stoppe dem i forsvaret. Med det store forspring blev der plads til at de to unge spillere Jeppe Madsen og Malte Larsen fik minutter med store klapsalver fra publikummet. Opgøret endte 98-76.

Carlos Mateo blev topscorer med 27 point og syv rebounds.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

More in Basketligaen