fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Analyser

Top 3 – Rookie of the Year

Selvom det kun er påske, er det grundet disse uvante tider blevet tid til at kåre årets Rookie of the Year. Det har været et utrolig stærkt felt i år, hvor to spillere i særdeleshed har vist tænder. Samtidig har mere end en håndfuld spillere set yderst interessante ud.

Ja Morant
Foto: Dave Winder-Murray State Athletics
Brug ← → piletaster for at skifte

#3. Kendrick Nunn

Per kamp: 15,6 point – 3,4 assist – 2,7 rebounds – 44,8 FG%

Historien om Kenrick Nunn startede allerede forrige sæson, hvor han overraskende og grundet en personlig sag, hvor han skulle have slået sin kæreste, ikke blev valgt i 2018-draften.

Det var på trods af en fremragende collegesæson for Oakland Golden Grizzlies, hvor han snittede 25,9 point i sin sidste sæson. Den eneste der overgik det scoringgennemsnit var ingen ringere end Trae Young, og ham var der ingen der tøvede med at vælge.

Kendrick Nunn gik altså undraftet og spillede hele sidste sæson for Golden State’s hold i G-League, Santa Cruz Warriors. Han spillede hæderligt, men gjorde ikke noget kæmpe stort væsen af sig, og det var som om, at flere NBA-hold ikke turde give ham chancen efter skandalen. Miami Heat tog dog chancen og hentede ham op – en beslutning de nok ikke har fortrudt.

Nunn har siden da udmærket sig som en fantastisk scorer i sin første sæson og har ikke mindst vist, at han kan tage den til kurven mod hvem som helst, og vigtigst af alt – han er ikke bange for det. Han har været en fast del af Miami-mandskabets yderst imponerende sæson, hvor han har startet alle kampe og været i aktion i knap en halv time per kamp.

Selvom der kan være større stjerner gemt i de næste på listen som ikke nåede cuttet, så er Nunn alligevel den spiller i blandt, som i min optik har været mest imponerende i sin rookie-sæson. Det har været svært at afgøre, men Nunn har skulle bære et langt større ansvar på sit hold end både Coby White, Eric Paschall og Brandon Clarke, og det er lykkedes ham.

Det bliver også spændende at følge ham i playoff, hvor Miami har en reel chance på at røre på sig, og her kommer Nunn’s spil til at have en stor indflydelse på udbyttet.

Brug ← → piletaster for at skifte

27-årig skribent bosat i Århus. Følger NBA på tæt hold og har altid været stor Los Angeles Lakers fan.

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.

NBA

Morten Stig Jensen er klar med sin første klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert mener, vi skal blive bedre til at snakke om...

Brooklyn Nets

Ben Simmons kommer ikke i kamp igen for Brooklyn Nets i denne sæson på grund af rygproblemer, skriver den amerikanske journalist Ian Begley.

Analyser

En af Danmarks mest kompetente NBA-eksperter, Morten Stig Jensen, bliver ny klummeskribent på Fullcourt.dk.