fbpx
Connect with us

Basketligaen

Skyler Bowlin skifter til Grækenland

Skyler Bowlin, som har en fortid i danske Horsens IC, tager efter to sæsoner i den tyske Bundesliga til Grækenland, hvor han skal tørne ud for GS Iraklis Thessaloniki.

Arkivfoto: FIBA Europe Cup

Den tidligere Horsens IC-kending, Skyler Bowlin, tager efter to succesfulde sæsoner i Tyskland hos s.Oliver Wuerzburg til GS Iraklis Thessaloniki som spiller i Grækenlands bedste række.

Skyler Bowlin, som spillede for De Gule fra Horsens i tre sæsoner, var en af de bærende kræfter på s.Oliver Wuerzburg-mandskabet i sidste sæson og var tyskernes tredjemest scorende spiller. Bowlin spillede 21 kampe for Wuerzburg, hvor han snittede 11.2 point, 2.1 rebounds, 3.8 assists and 1.5 steals per kamp.

I løbet af de to sæsoner hos tyskerne formåede 31-årige Bowlin og hans nu forhenværende arbejdsgiver at spille sig i finalen i FIBA Europe Cup – en finale de nåede efter at have besejret danske Bakken Bears i kvartfinalen. Skyler Bowlin og s.Oliver Wuerzburg måtte se sig besejret i FIBA Europe Cup finalen af Dinamo Sassari fra Italien.

Du kan se highlights fra Bowlins sidste sæson i Tyskland herunder:

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

19-årig skribent bosat i Aarhus. Jeg dækker både NBA og Basketligaen og kan ofte findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen