fbpx
Connect with us

Nyhedsoversigt

Raptors stjæler kamp tre i Oracle Arena

Stephen Currys 47 point var ikke nok for Golden State Warriors, da de natten til torsdag tabte kamp tre i finaleserien mod Toronto Raptors. Toronto Raptors fører nu serien 2-1, og er to sejre fra deres første mesterskab i historien.

Foto: Flickr - Keith Allison

Golden State Warriors savnede deres to stjerner, Klay Thompson og Kevin Durant, da Raptors natten til torsdag stjal en sejr på udebane og bragte sig foran i serien. Et velspillende Raptors mandskab var for meget for deres amputerede modstandere, der kunne se alle Raptors’ startere score over 17 point og ramme store skud. Også Fred VanVleet kontribuerede fra bænken med 11 point på 50% fra 3’eren. Det er efterhånden en selvfølge, at VanVleet kommer ind og rammer 3’ere fra bænken, der siden kamp kamp fire af Conference Finals har snittet 16 point på 59% fra 3’eren.

Holdindsats

Kreditten må bestemt gives til Raptors, der efter et hårdt nederlag i kamp to havde forberedelserne i orden. De havde lært af deres fejl i tredje periode, hvor Warriors scorede 18 point i træk til at starte anden halvleg.

“Vi ved, at de kommer til at gå på runs og ramme gode skud, men vi genså tredje periode fra kamp to, og vi bliver nødt til, at blive ved med at spille med tempo” Udtalte Raptors Guard Kyle Lowry.

Netop Torontos tempo var skelsættende for kampen, hvor Raptors allerede fra start bragte intensitet i begge ender. Raptors’ Superstjerne Kawhi Leonard havde som sædvanligt en stor kamp med 30 point, syv rebounds, seks assists, to steals og to blocks imens han styrede holdet i begge ender. Leonard kan dog ikke tilskrives alt hæderen, da Raptors som hold spillede en rigtigt god kamp. De skød som hold 52% fra gulvet, 45% fra 3’eren og 95% fra straffekastlinjen og ramte 17 3’ere.

Næste kamp er natten til lørdag klokken 03 dansk tid, igen i Oracle Arena, hvor Warriors håber på, at både Durant og Thompson kan returnere.

Klay Thompson udgik sent i kamp to og var tvivlsom til nattens kamp. Det endte dog med, at han ikke kom i aktion. Der er ingen officielle updates på hans status, men cheftræner Steve Kerr udtalte efter kampen, at han håbede, at Thompson kunne komme i aktion i næste kamp.

Kevin Durant har fortsat trænet alene men intensivt både tirsdag og onsdag med håb om, at han kan spille med kontakt torsdag. Det er fortsat usikkert, om Durant skal træne med kontakt, men det er sikkert, at han skal testes med andre, før han kan få grønt lys til kamp fire.

DeMarcus Cousins udgik sent i kamp tre men forventes at være helt klar til kamp fire.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Bosat i Århus og redaktør på NBA. Har en stor kærlighed til Los Angeles Lakers.

More in Nyhedsoversigt