fbpx
Connect with us

Bakken Bears

Rabbits i problemer mod Bears

Bakken Bears besøgte fynboerne fra Svendborg Rabbits fredag aften. Bakken sparede to profiler, og Svenborgs Jacob Endevold var ude med skade. Bakken tog en sejr i et opgør med højdepunkter, men knap så meget spænding. Slutresultatet var 73-102.

Bakken Bears sparede Ryan Evans og Tylor Ongwae efter kampen onsdag aften i FIBA Euro Cup, hvor holdet Kormend fra Ungarn gæstede og slog Bjørnene. Det lignede alligvel en rutinesejr mod Rabbits, der havde deres topscorer Jacob Endevold skadet med en forvredet finger.

Durell Vinson startede inde for første gang i Kaninhulen og spillede en udemærket kamp med 14 point og 14 rebounds. I første halvleg, var han den eneste det rigtig lykkedes for. De første ti minutter af kampen var rodet, og trepointsforsøgene fra Rabbits var ikke med succes og skød ti procent ved pausen, hvor Bakken var foran med cifrene 32-52.

Derimod var Bears helt varme fra treeren, specielt Thomas Lærke, der ramte fem styks ud af seks. Spillet i anden halvleg var præget af højt tempo, hvilket skabte et rodet spil med turnovers. Oliver Jørgensen fra Rabbits hævede statistikken fra distancen og ramte fire ud af otte skud trepointsforsøg.

Ved slutningen af tredje periode stod det 51-80, og trods der ikke var nogle tegn på, at Svendborg skulle komme tilbage i kampen, havde fansene deres ryg hele vejen med klapsalver.

Alt i alt en ikke så smuk affære, men dog flotte sekvenser indimellem med dunks og gode afleveringer til frie skytter. Det var tydeligt, at Svenborg Rabbits manglede deres topscorer, men også en go to-scorer generelt.

Kampens topscorer blev David Efianayi med 24 point, og Oscar Jørgensen blev topscorer for hjemmeholdet med 16 point.

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Bakken Bears