fbpx
Connect with us

Atlanta Hawks

NBA udvider til Mexico

NBA annoncerede igår endnu et hold til deres udviklingsliga, NBA G League, som hører hjemme i USA´s naboland, Mexico.

NBA fortsætter med at ekspandere. Denne gang har NBA med base i USA haft deres naboland Mexico på radaren. Mexico City, hovedstaden i Mexico, får sit eget G League-hold. Det er en beslutning, som vil træde i kraft fra og med næste sæson.

Denne beslutning annoncerede NBAs kommisær, Adam Silver, på et pressemøde i går, hvor han kunne fortælle, at det nye hold i NBA´s udviklingsliga er Capitanes de Ciudad de México. Det mexicanske hold er dermed det første G League-hold udenfor USA og Canada og vil blive det 29. hold i NBA G League.

Til de fremmødte medier kunne Adam Silver fortælle, at NBA længe har grublet over at udvide til Mexico. I årevis har der været spillet både pre season såvel som grundspilskampe i Mexico City, hvor interessen har været stor.

Annonceringen af det nye NBA G League-hold kommer i forbindelse med, at der bliver afholdt to NBA-kampe i den mexicanske hovedstad. I torsdags stod Dallas Mavericks og Detroit Pistons overfor hinanden i et opgør, som Dallas vandt. I aften spilles der endnu en kamp i Mexico, hvor San Antonio Spurs og Phoenix Suns mødes.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

19-årig skribent bosat i Aarhus. Jeg dækker både NBA og Basketligaen og kan ofte findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

More in Atlanta Hawks