fbpx
Connect with us

NBA

NBA-playoff fortsætter

Efter en torsdag med møder blandt guvernører fra de forskellige NBA-franchises, spillere, trænere, dommere og andre omkring ligaen i boblen i Orlando, er der kommet konsensus om at fortsætte resten af NBA-sæsonen.

Foto: Arkiv

Der er torsdag kommet en udmelding om, at resten af playoff i NBA spilles færdigt efter enighed blandt atleterne i boblen. Det kommer efter forskellige møder og emotionelle debatter blandt spillere, trænere, dommere og ejere i NBA.

Det var i sidste ende atleternes beslutning, om de ville spille eller ej, hvor de valgte spillet. Det er dog ikke på bekostning af den sag, som det hele handler om: Black Lives Matter.

Enigheden omkring beslutningen for at fortsætte NBA-playoffs er med en forudsætning om, at ejerne og selve NBA som platform hjælper atleterne med at skabe politiske forandringer og giver dem opbakning i kampen mod politidrab af sorte, social ulighed og racediskrimination.

Der bliver senere i dag holdt et nyt møde blandt ejerne i NBA og spillere, hvor de skal diskutere, hvordan de aktivt kan gøre noget i kampen mod social ulighed i USA.

Kampe stadig aflyst torsdag

De tre kampe, som skulle være spillet torsdag aften, er som gårdagens ligeledes blevet udsat, da der stadig er for mange følelser omkring hele situationen og dermed ikke en stemning til at fortsætte kampene.

Basketball-guruen Adrian Wojanarowski beretter dog om, at playoff sandsynligvis kan genopstarte fredag eller i hvert fald i løbet af weekenden:

Om hvordan selve beslutningen og de forskellige uenigheder har været i forhandlingslokalet er sparsomt information på nuværende tidspunkt, og Wojanarowski fortæller ligeledes i et tweet, at Lakers og Clippers’ votering af at stoppe sæsonen skulle ses som en afstemning og ikke en endelig beslutning.

NBA-strejke kritiseres af Donald Trump

Som mange nok havde forventet, faldt aflysningen af NBA-kampene ikke i god jord hos Præsident Donald Trump.

På et pressemøde omhandlende orkanen Laura, som i øjeblikket hærger USA, blev Donald Trump spurgt ind til, hvad han synes om denne protest anført af spillerne i NBA. Han startede ud med at sige, at han ikke ved meget om denne protest. Men så tog pressemødet en drejning, og Trump begyndt at angribe ligaen.

“Jeg ved ikke meget om NBA-protesten. Jeg ved, at deres seertal har været meget dårlige. Jeg tror ærligt talt, at folk er ved at være trætte af NBA. Men jeg ved ikke særlig meget om protesten. Hvad jeg ved er, at deres seertal har været meget dårlige. Og det er uheldigt,” sagde Trump og fortsatte:

“De er blevet en politisk organisation, og det er ikke godt. Jeg tror ikke, at det er godt for hverken sport eller landet,” fortsatte han.

Du kan se klippet med Trumps udtalelser herunder:

 

-Opdateres løbende-

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in NBA