fbpx
Connect with us

Basketligaen

Næstved henter ny center-spiller

Team FOG Næstved kunne mandag fortælle, at der var udskiftninger i truppen, hvor Javier Marcin og Jacquil Taylor måtte sige farvel. De annocerede samtidig én ny mand, og kan i dag offentliggøre den sidste mand.

Foto: Arkiv

I mandags blev der sagt farvel til to profiler, det kan du læse om her og Team FOG annoncerede deres nye guard Jahmal Jones i samme ombæring. Onsdag offentliggjorde de erstatningen på centerpositionen.

Den ny indhentede 23-årige amerikaner med navnet Rob Marberry på 201 centimeter, forventes at være en arbejdshest, der kan levere point på tavlen.

“En scorende centerspiller som trods sin størrelse tager udfordringen op, er aggressiv i feltet, har ”touch”, kan score og er intelligent i begge ender af banen, men en spiller som først og fremmest arbejder benhårdt,” skriver Team FOG Næstved om den nye mand i en presesmeddelse på Facebook.

Marberry er erhvervet fra et estisk hold, Parnu Sadam, hvor han ikke passede ind på holdet alligevel. Hans seneste statistikker fra 2018/19 sæsonen for det amerikanske collegehold, Lipscomb, lyder på  14.8 point og 4.1 rebounds pr. kamp.

Nu står Team FOG Næstved og skal få spillet de nye atleter ind på holdet hurtigst muligt. Kampen i aften mod BK Amager, kommer Marberry ikke på banen, da arbejdstilladelsen ikke er i hus. Det er usikkert, om hvorvidt Jahmal Jones skal spille på nuværende tidspunkt, fortæller de på Facebook.

“Samtidig er Uche Ofoegbu er ude med en skade. Vi stiller således formentligt med en 8 mands rotation, hvilket naturligvis ikke er optimalt,” informerer Team FOG til slut i opslaget.

 

 

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

More in Basketligaen