fbpx
Connect with us

Nyhedsoversigt

Milwaukee Bucks – Miami Heat

Stilling i serien: Milwaukee Bucks 1-4 Miami Heat

Kamp 5: Tirsdag (natten til onsdag) 6. september, 00:30

Resultat: Milwaukee Bucks 94-103 Miami Heat

Miami Heat vandt sikkert kamp fem over et Milwaukee Bucks hold uden Giannis Antetokounmpo. Miami Heat er dermed videre til Eastern Conference Finals, hvor de skal møde vinderen af serien mellem Toronto Raptors og Boston Celtics.

Det var et Bucks mandskab med blod på tanden, der kom ud til nattens opgør. Sejren i kamp fire havde tydeligvis givet spillerne noget selvtillid – også selvom de var uden holdet store stjerne, Antetokounmpo. I første quarter var Bucks det klart bedste mandskab. De fik produktion fra mange forskellige spillere, og Miami Heat havde samtidig svært ved at få gang i den offensivt. Bucks fik opbygget et noget overraskende 11 points forsrping tidligt i kampen, mens Heat lignede et mandskab, der måske troede, at kampen var vundet på forhånd.

Det holdt dog ikke længe for Bucks. I andet quarter var det et helt andet Heat hold, der kom på banen. De fik lukket helt af defensivt, hvor Bucks hele tiden blev tvunget til at tage svære skud, og offensivt flød spillet også bedre, og det var tydeligt, at Spoelstras justeringer gav pote. Heat kunne dermed gå til pause foran 46-52.

Bucks gav dog ikke bare sådan op. De kæmpede sig helt ind i kampen i tredje quarter, hvor de længe kun var bagud med et enkelt point. Det lykkedes dem aldrig at komme foran, hvilket ligende, at det satte sig på Bucks spillernes selvtillid. Fra stillingen 56-57 trak Heat igen fra, og denne gang kom Bucks aldrig tættere på. Heat kørte kampen forholdsvis sikkert hjem i fjerde quarter, trods en ihærdigt fight fra Bucks. I denne serie manglede de bare det sidste.

Jimmy Butler endte sammen med Dragic som Heats topscorer med 17 point hver. Butler biddrog derudover også med 10 rebounds og 6 assists. For Bucks scorede Middleton 23 point, men det var med en skudprocent på blot 32%. DiVincenzo var det største lyspunkt med 17 point på 55% fra gulvet og 50% fra 3’eren.

Du kan se highlights fra kampen her:

Stilling i serien: Milwaukee Bucks 1-3 Miami Heat

Kamp 4: Søndag 6. september, 21:30

Resultat: Milwaukee Bucks 118-115 Miami Heat

Milwaukee Bucks lever stadig, efter en overtidssejr på 118-115 over Miami Heat. Sejren kom ikke uden bekostninger for Bucks mandskabet. I starten af anden periode måtte Giannis udgå af kampen, efter han vrikkede om på samme fod som i kamp 3.

Giannis viste ellers vejen for Bucks i kampens start. Han stod for langt størstedelen af bucks point i første periode. Resten af holdet virkede tandløse og demotiverede.

Efter skaden til Giannis blev kampen mere lige. Bucks fandt rytmen og spillede væsentlig hurtigere og mere disciplineret. Samtidig faldt Heat i niveau. Bucks kunne gå til pause med en to-points føring.

I tredje periode tog Khris Middleton over som Bucks primære scorer. Med 21 point holdte han liv i kampen. Med under 2 sekunder tilbage af kampen får Bucks tildelt to straffekast. Donte DeVincenzo konverterede kun det ene forsøg til point, og efter en wedgie i den anden ende, skulle kampen afgøres i overtid.

Igen var Middleton opgaven voksen. Han leverede i alt ni point og ikke mindst en kampafgørende tre’er i de sidste sekunder.

Khris Middleton endte på 36 point, 8 rebounds og 8 assists. Hos Heat var Bam Adebayo toneangivende med 26 point, 12 rebounds og 8 assists.

Næste kampe spilles natten til onsdag klokken 00:30 dansk tid.


Kamp 3: Fredag 2. september (natten til lørdag), 00:30

Resultat: Milwaukee Bucks 100-115 Miami Heat

Resumé:

Efter at have været bagud i store dele af kampen, så lykkedes det Miami Heat at tage tredje sejr på stribe i mod Bucks, efter endnu et stærkt fjerde quarter af Jimmy Butler. Heat fører dermed 3-0 i serien, hvilket intet NBA hold nogensinde har sat over styr. Det ligner dermed, at vi får Heat i Conference Finals.

Kampen startede tæt ud lige som de to foregående opgør. Holdene havde begge gang i den offensivt, hvilket resulterede i en pointrig første quarter. Bucks lignede et hold, der ville sikre sig ikke at tabe hele slutspillet på gulvet med et nederlag, og i andet quarter lykkedes det dem også at trække lidt fra. I tredje quarter fulgtes holdene lige ad indtil slutningen af quarteret, hvor Bucks begyndte at trække fra. Antetokounmpo havde en svær kamp med sine skud, men leverede flere lækre assists. Bucks kunne dermed gå indtil sidste quarter foran med 12 point.

Kampens sidste quarter blev intet mindre end et mareridt for Bucks. Forsvaret var pludselig som en hullet si, og samtidig kunne de ikke lave point, om det så galt deres liv. Heat startede perioden flot og skar hurtigt forspringet ned til fire point. På dette tidspunkt blev Antetokounmpo rimelig uforståeligt pillet ud af kampen – selvom han ikke havde spillet vanvittig mange minutter indtil. Heats momentum blev kun større, anført af en fantastisk spillende Jimmy Butler. Butler endte med 17 point bare i fjerde quarter – Bucks som hold havde 13. Så fra et komfortabel Bucks forspring, så endte kampen med en sikker Heat sejr.

For Miami Heat var kampens profil endnu engang Jimmy Butler med 30 point (17 i 4. quarter), 7 rebounds og 6 assists, mens også Bam Adebayo spillede en flot kamp med 20 point og 16 rebounds. For Bucks endte Antetokounmpo kampen med 21 point (0/7 på 3’eren), 16 rebounds og 9 assists, mens holdets anden stjerne, Khris Middleton, havde 18 point og 7 assists. Mest bemærkelsesværdigt er det, at Antetokounmpo spilllede under 35 minutter i en must win kamp for Bucks, mens vi så 34-årige Kyle Lowry spille 46 minutter i samme scenarie for Toronto Raptors.

Du kan se highlights fra kampens sidste quarter her:

Næste kamp spilles søndag kl. 21:30 dansk tid.

Kamp 2: Onsdag 2. september (natten til torsdag), 00:30

Resultat: Milwaukee Bucks 114-116 Miami Heat

Resumé:

Miami Heat bragte sig i nat overraskende foran 2-0 i anden-runde serien mod favoritterne fra Milwaukee Bucks. Kampen endte 116-114 i Heats favør, og blev afgjort af to straffekast efter slutfløjtet.

Vi skal helt tilbage til 1991 for at finde et lignende scenarie, hvor en kamp bliver afgjort af straffekast med 0,0 sekunder tilbage på uret. Jimmy Butler sænkede sikkert de to kampafgørende straffekast, og endte således på i alt 13 point.

Hele syv spillere fra Heat leverede over 10 point, med en Goran Dragic som topscorer på 23 point. Hos Bucks leverede Giannis en solid præstation med 29 point, 14 rebounds og en skudprocent på 55,6 fra gulvet.

Næste kamp spilles natten til lørdag kokken 00:30 dansk tid. Højdepunkterne fra kampen kan ses herunder.

 


Kamp 1: Mandag 31. august (natten til tirsdag), 00:30

Resultat: Milwaukee Bucks 104-115 Miami Heat

Resumé:

Jimmy Butler gik forrest med 40 point, da Miami Heat i nat tog første sejr i anden runde serien mod 1. seed Milwaukee Bucks. Bucks var ellers foran i store perioder, men i slutningen af kampen tog Miami over og sikrede sig et godt udgangspunkt for resten af serien. Der var lagt op til en tæt serie, selvom Bucks på papiret har været det stærkeste hold i denne sæson. Mange eksperter har haft Heat som deres underdog hold i slutspillet, og i går viste de i den grad hvorfor.

Efter en tæt start på kampen, så satte Bucks fart på i slutningen af første quarter, hvor de regnede 3’ere i. De fik sat hele 40 point på tavlen i første quarter og havde en 11 points føring. Miami fik dog spillet sig ind i kampen kort inde i anden quarter, hvor de fik meget bedre styr på defensiven. Middleton og Brook Lopez spillede begge en rigtig god første halveg for Bucks, men Giannis havde det svært overfor Bam Adebayo. Ved halveg var Heat kun nede med 63-60.

Anden halveg blev mest på Heats præmisser, da de begyndte at trække fra i slutningen af tredje quarter. Med fire minutter tilbage af kampen var der dog stadig kun ét point, der skilte holdene ad. Herfra tog Butler fuldstændig over i kampen. Fra stillingen 98-99 med fire minutter igen scorede Butler 13 point, og Heat endte pludselig med en komfortabel sejr. Butler udtrykte det selv sådan her efter kampen:

“Sig hvad du vil, men jeg sagde til mine holdkamerater, at jeg formentlig ikke ville aflevere bolden. Jeg ramte nogle skud, og de sagde, ‘Det er fint med mig'”.

Butler endte kampen med en 40 point (ny personlig bedste i slutspillet), 4 rebounds og 2 assists. Dragic havde også en stor kamp med 27 point, 6 rebounds og 5 assists, mens Adebayo bidrog med 12 point, 17 rebounds og 6 assists. For Bucks havde Middleton 28 point, 6 rebounds og 5 assists. Giannis havde svært ved at komme til skud, men endte alligevel med 18 point, 10 rebounds og 9 assists. Han ramte dog kun 4 af sine 12 straffekast.

Du kan se highlights fra kampen her:

Næste kamp i serien er natten til torsdag kl. 00:30 dansk tid.

Optakt:

Milwaukee Bucks og Miami Heat møder i nat hinanden i anden runde af slutspillet efter begge at have vundet overbevisende i første runde. Dette er en optakt til serien, hvor vi gennemgår begge hold, hvordan de klarede sig i første runde, hvad man skal holde øje med og hvad holdene skal gøre for at gå videre.

Første kamp i serien spilles i nat (natten til tirsdag) kl. 00:30 dansk tid.

Milwaukee Bucks

Bucks startede slutspillet med et overraskende nederlag til 8. seed Orlando Magic. De virkede sløve og dvaske samtidig med, at de overhovedet ikke kunne ramme deres skud. Middleton var specielt ringe i seriens første to kampe, hvor han scorede henholdsvis 14 og 2 point.

Bucks viste dog hurtigt klassen og tog fire forholdsvis sejre i træk efterfølgende. Det var dog tydeligt at se holdets svagheder. Når 3-pointskuddet ikke falder, så har de det utrolig svært. Så kan modstanderholdet tillade sig at stå lidt dybere, hvilket giver mindre plads til Giannis Antetokounmpo, som så ikke kan komme til kurven. Hele holdet er sat op om Giannis, så hvis han har en dårlig dag, eller medspillerne ikke kan skabe pladsen til ham, så har Bucks det svært offensivt.

Der var dog aldrig for alvor tvivl om seriens udfald, og Bucks har et klasse hold på mange pladser. De har en god bænk, spillerne kender deres roller, og så har de en superstjerne i Giannis. De må stadig anses som favoritterne til at gå i finalen fra øst.

Hold øje med Khris Middleton 

Hvis Bucks skal i finalerne, så er Khris Middleton alt afgørende. Middleton startede slutspillet forfærdeligt, men spillede sig op i seriens sidste tre kampe. Han SKAL spille op til sit bedste, hvis Bucks skal slå Heat – på det her tidspunkt i slutspillet, kan de ikke kun afhænge af Giannis. Hvis Midlletons skud først falder, så giver det mere plads til Giannis, og så bliver Bucks rigtig svære at stoppe. Det har vi set hele sæsonen.

Sådan går Milwaukee Bucks videre

Der er flere ting, der skal gå fungere, hvis Bucks skal slå et rigtig godt Heat hold. 7 ud af 15 ESPN eksperter har faktisk Miami til at gå videre fra serien – det siger lidt om deres styrke.

Først og fremmest så skal Giannis dominere i kontraspillet. Han er nærmest umulig at stoppe, når han først er oppe i fart, så Bucks skal holde tempoet højt i løbet af kampen. Miami har fantastiske forvsarsspillere i Adebayo og Butler, der begge er store og stærke nok til at volde Giannis problemer – noget meget få hold har. Det er derfor også vigtigt, at Bucks får gang i 3-pointskudet, hvilket vil åbne banen mere for Giannis.

Bucks er det hold, der tillader flest 3-pointskud i hele ligaen, og det kan blive rigtig farligt mod Miamis fantastiske skytter. De skal derfor ændre lidt i deres forsvarstaktik og komme mere ud og dække af, hvis de ikke skal risiker at blive brændt af.

Miami Heat

Miami Heat var ganske overlegne i første runde af slutspillet mod Indiana Pacers. Forsvaret holdte Pacers på 103,9 point per 100 boldbesiddelser, og de vandt i gennemsnit med 10,5 point henover fire kampe. Trods et skadesplaget Pacers hold, viste Heat overraskende styrke. De unge talenter, som ingen slutspilerfaring havde før første runde, virkede ikke intimideret af slutspillets intensitet. Tyler Herro og Duncan Robinson sendte flittigt trepointsskuddet afsted, med en træfsikkerhed på henholdsvis 36,4 procent og 44,4 procent. Miami Heat virker som en sammentømret enhed anført af rutinerede kræfter i Jimmy Butler og Goran Dragic.

Hold øje med trepointskuddet

I grundspillet var Bucks og Heat to af de hold som tillod flest trepointsskud imod sig. Ligeledes var de blandt de mest trepointskydende hold. Alt andet lige må det betyde en regn af trepointsskud i serien. Tilgangen er til gengæld forskellig. Hos Bucks er størstedelen af angrebet centreret omkring Giannis. I de fleste tilfælde har Giannis en fordelagtig matchup. Modsvaret for forsvaret bliver dermed at sende flere spillere på ham i forsøget på at stoppe hans drive mod kurven. Det åbner til gengæld op for et overtal bag trepointslinjen, hvis Giannis vælger at aflevere. Heat bruger langt flere on- og offscreens i forsøget på at sætte deres skarpskyttere op.

Sådan går Miami Heat videre

Uanset den defensive taktik og udførelse, vil Giannis få sine point. Noget som Heats cheftræner, Eric Speolstra, er opmærksom på:

”(…) but even when you think you play him well (red. Giannis), he’s always dancing around af triple-double”.

Så burde Heat fokusere andetsteds? Bucks’ nummer to, Khris Middleton, har ikke vist sprudlende spil, og selvom holdet efterhånden har fundet formen i de sidste par kampe, er holdet omkring Giannis vaklende. Middleton virker ikke så mental stærk som hans direkte modstander, Jimmy Butler. Kan Butler tage Middleton helt ud af serien, vil det kræve en umenneskelig præstation af Giannis i den offensive ende. Ikke et umuligt scenarie for ’The Greek Freak’, men ikke desto mindre, bedre odds for Heat.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Nyhedsoversigt