fbpx
Connect with us

NBA

Milwaukee Bucks åbner svingdøren og sikrer sig to NBA-profiler

Tirsdag morgen dansk tid, kom det frem, at Milwaukee Bucks har indgået to trades med henholdsvis New Orleans Pelicans og Sacramento Kings.

Foto: jeramaey jennene

Den officielle start på NBA’s offseason, hvor de 30 klubber igen måtte forhandle og trade indbyrdes, nåede ikke at blive gammel, før Milwaukee Bucks havde sikret sig to veletablerede NBA-profiler, til at forstærke holdet frem mod den kommende sæson.

Først sikrede klubben fra Wisconsin sig den aldeles dygtige forsvars guard, Jrue Holiday, i et trade med New Orleans Pelicans, hvor Milwaukee Bucks til gengæld sender Eric Bledsoe, George Hill og 3 første runde valg den adnen vej, samt to pick swaps.

Kort tid efter kom det så frem, at Bucks havde indgået endnu en handel. Denne gang et sign-and-trade, hvor klubben sikrer sig Bogdan Bogdanovic og Justin James fra Sacramento Kings, mod at sende Donte DiVincenzo, Ersan Ilyasova og D.J. Wilson til den californiske hovedstad.

Jrue Holiday er 1x All Star og 2x All-Defensive player og har med sine 11 NBA-sæsoner i bagagen, dyrebar erfaring at dele ud af sammen med hans alsidige evner på banen.

Bogdan Bogdanovic har blot spillet 3 sæsoner i NBA, men har erfaring fra både Europa og USA, og vil fungere som en ekstra scoringsoption enten fra bænken eller som startende shooting guard hos sin nye klub.

Milwaukee Bucks siger i forbindelse med de to trades farvel til flere vigtige rollespiller og mister lidt på bredden. Det vil dog være det hele værd, hvis det kan overbevise Giannis Antetokounmpo om at skrive under på en supermax kontrakt, der vil sikre klubbens relevans i toppen af NBA.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in NBA