Nyhedsoversigt

Los Angeles Lakers – Miami Heat – finals2020

Miami Heat 2 – 3 Los Angeles Lakers

Kamp 5 – Heat sejr

Miami Heat vandt i nat kamp fem 111 – 108 i en medrivende kamp, der giver holdet fornyet håb om, at de kan være med i kampen om Larry O’Brian trofæet. Jimmy Butler og LeBron James kæmpede gennem kampen en ekstremt intens kamp, hvor begge spillere sluttede med gode statlines. Los Angeles Lakers spillede i nat i deres ‘Black Mamba’ uniformer, hvor de indtil nattens opgør ikke havde prøvet at tabe en kamp med disse trøjer.

Fra kampens start kom Miami Heat hurtigt foran, hvor de dominerede i begge ender af banen. Holdet sluttede med seks spillere med over ti point, hvilket betyder, at kun Andre Iguodala ikke kom på point-tavlen. Anthony Davis slog sin højre fod, hvor han faldt til jorden og så ud til at være i smerte. Hele Lakers holdet holdt vejret, men heldigvis kom Davis dog tilbage på banen igen, efter han havde haft mulighed for at sunde sig lidt på bænken.

Til pausen var Heat holdet foran med fire point, selvom de tidligere havde været oppe med elleve point tidligere i kampen. I løbet af fjerde periode blev kampen dog tæt igen, hvor Lakers kom foran med omkring seks minutter tilbage af kampen. Kentavious Caldwell-Pope scorede en afgørende trepointsscoring, der bragte holdet foran med et enkelt point.

Helt til sidst i kampen bølgede spillet frem og tilbage, hvor begge hold i flere omgange var foran. Med seks sekunder tilbage af kampen havde Danny Green mulighed for at bringe Lakers holdet foran. LeBron James fandt Green helt fri på toppen af trepointslinjen, men desværre for Los Angeles mandskabet svigtede træfsikkerheden for Green. Markieff Morris fik skrabet rebounden til sig men endte med at smide bolden væk, da han forsøgte at finde en Lakers spiller under kurven.

LeBron James sluttede kampen med 40 point, 13 rebounds samt 7 assists og blev dermed kampens topscorere. Jimmy Butler spillede en stor kamp, hvor han sluttede med 35 point, 12 rebounds, 11 assists samt 5 steals. Jimmy Butler tog i flere situationer holdet på ryggen og viste, at han er manden, der skal trække mesterskabet til Miami, hvis de skal have en chance mod storfavoritterne fra Los Angeles. Det er dog også værd at nævne, at Duncan Robinson spillede en afgørende rolle i nattens opgør, hvor han flere gange ramte store skud fra trepointslinjen, der var med til at holde Heat foran i kampen. Han sluttede opgøret med 26 point, hvor han blandt andet ramte syv trepointsskud.

Faktum er at nattens sejr har bragt spænding tilbage i kampen om mesterskabet efter, at mange havde forudset Los Angeles Lakers til at løfte trofæet i nat.

Næste kamp i serien bliver spillet natten til mandag, hvor Lakers holdet har endnu en matchbold, mens Miami Heat igen er tvunget til at ramme der yderste niveau, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at tvinge serien ud i syv kampe.

Kamp 4 Lakers sejr

Lakers vandt i nat kamp fire 102-96 i et spændende opgør over et Miami Heat-mandskab, der nu for alvor har ryggen mod muren, og som skal vinde de næste tre kampe for at blive mestre. Anthony Davis og Lebron James var i hopla og Jimmy Butler kunne ikke gentage succesen fra sidste kamp, selv ikke med Bam Adebayo tilbage på banen.

Bam Back in Business

Bam Adebayo tilbage, betød ændringer i Lakers startopstilling, hvor Dwight Howard var at finde igen. Howards tilstedeværelse i feltet skabte plads til Anthony Davis, som på trods af kun fire point i første periode, så langt mere aggressiv ud end i kamp tre.

En anden spiller, der ligesom Anthony Davis havde en “off-night” i den seneste kamp, var Kentavious Caldwell Pope (KCP). Han var bedste mand for Lakers med sine ti point, hvoraf ramte to af sine tre trepointsskud i første periode.

Jimmy Butler, som spillede en fænomenal kamp tre, forsatte hvor han slap og scorede alle sine fem skud i først periode – igen uden at score en treer. Han sluttede perioden, som endte 27-22 til Lakers, med 10 point. Lakers føring var på trods af syv turnovers, et problem de også døjedede med i den seneste kamp.

Anført af en velspillende Bam Adebayo kom Miami bedst fra start i anden periode, som de startede med et hurtigt 17-7 run i de første fem minutter. Det forcerede straks en timeout fra Lakers.

Lakers fik bedre styr på deres offensiv, kæmpede sig tilbage og gik til halvleg 49-47. James, KCP og Davis havde alle 8 point, KCP 10. Hos Miami havde Jimmy Butler 12 point Bam Adabayo ni point, kampen var åben og kunne tippe til begge sider.

Intet svar på AD og Lebron

Efter at brændt fem af sine første otte skud blev det for meget for Lebron James, der startede tredje periode ud med at ramme sine første tre skud. Det inkluderede et stærkt drive til kurven og ikke mindst to af hans efterhånden velkendte stepbacktreere.

Lakers bragte sig hurtig foran med seks point ved stillingen 60-54 og senere syv point ved 71-64, men så snart man troede Lakers skulle til at trække fra, svarede Miami tilbage og lukkede forspringet. Delvist takket være holdfejl og en sikker straffeskytte i Anthony Davis lykkedes det Lakers at bringe sig foran med fem point til stillingen 75-70. Kampen var stadig åben.

I fjerde periode var det lidt samme historie. Lakers bragte sig foran med cirka fem point og Miami svarede tilbage. Men da Miami udlignede ved 83-83, vækkede James atter til live. Han scorede Lakers næste syv point og spillede generelt forrygende i anden halvleg.

Heat kæmpede bragt, men det var ikke nok til at holde Lakers fra sejren. KCP tog bolden til kurven og scorede på et hårdt dækket lay-up på et vigtigt tidspunkt i slutningen, og Anthony Davis lukkede endegyldigt kampen med en trepointsscoring presset af skuduret med 40 sekunder tilbage til stillingen 100-91. Kampen slutter med en Lakers-sejr på 102-96.

Ekstra

Lebron James laver 28 point, 12 rebounds, otte assist og et steal, Anthony Davis med 22 point, ni rebounds, fire assists samt ét steal og intet mindre end fire blocks. KCP er Lakers tredjebedste i dagens kamp. Han slutter med 15 point tre rebounds og fem assist.

Hos Heat spillede Jimmy Butler igen en god kamp. Ikke så vildt som sidst, men en god kamp. Han ender kun én assist fra en tripple double, med 22 point, 12 rebounds og ni assists samt tre steals og ét block.

Ved siden af Jimmy Butler imponerede den unge Tylor Herro endnu engang. Han sluttede med 21 point syv rebounds, og tre assists. Bam Adebayo spillede 33 minutter i hans første kamp tilbage og scorede 15 point og tog syv rebounds.

Kamp fem bliver spillet klokken 03:00 dansk tid natten mellem fredag og lørdag.

Kamp 3 Heat sejr

Jimmy Butler spillede en af de bedste kampe i sin karriere, da Heat overraskende slog Lakers i den tredje kamp af dette års finaler. De fleste havde allerede givet Lakers ringen på fingeren, men efter nattens bounce-back af Heat, er serien nu igen åben.

Jimmy Butler leverede en pragtpræstation af en kamp og indkasserede sin første tripple double i karrieren i slutspilsregi med 40 point, 11 rebounds, 13 assist foruden to blocks og to steals.

Det var ellers med alle odds imod sig, da Heat for anden kamp i træk stod uden deres luksus-veteran Goran Dragic og deres All Star Bam Adebayo, men det skulle vise sig at give mandskabet fornyet energi.

Et forandret forsvar

Allerede fra start var det tydeligt, at Heat ikke havde tænkt sig give op. De var tændte, og deres forsvar, som mildeste talt har set svingende ud de seneste kampe, lukkede nu Lakers-spillerne helt ned og forårsagede det ene Lakers-turnover efter det andet.

Med to minutter tilbage af første periode var stillingen 12-24, men så tog Lakers endelig fat. Markieff Morris ramte først en treer i hjørnet, hvorefter han blev fejlet bag treeren og satte to af sine tre straffe.

James fandt Kyle Kuzma i hjørnet efter et flot spillet Lakers-angreb, som fuldendte et ni-pointsrun til stillingen 23-26. Heats forsvar fremprovokerede ti turnovers fra Lakers side, og selvom momentummet skiftede side, da Lakers kom tilbage, var det et tydeligt forandret Heat-mandskab, man så fra start.

Anden periode var ingen undtagelse.

Med flere flotte aktioner fra Jimmy Butler og en Kelly Olynyk, som for anden kamp i streg spillede en flot kamp, træk Heat fra igen. Deres zoneforsvar var som født på ny, og de fik Lakers’ angrebsspil til at stagnere og virke usikkert.

Med fem minutter igen af anden periode var stillingen 36-43 og Butler scorede sit 19 point allerede. Lakers fik dog en smule gang i angrebsspillet igen, hvor James var klart bedste mand for de lilla-gule.

Anthony Davis, som har været fuldstændig ustyrlig i de første to kampe, var derimod en skygge af sig selv takket være et kollektivt Heat-mandskab, som var fast sammentømret i forsvarsenden. Kun otte point tillod de ham i første halvleg, der sluttede 54-58 til Miami Heat.

Jimmy Buckets

På trods af en Heat-føring til pause sad de fleste nok med en fornemmelse af, at Lakers ville komme tilbage med fuld effekt efter at få snakket tingene igennem. Det var imidlertid ikke tilfældet. I stedet forsatte Jimmy Butler, hvor han slap, bragte Heat foran med 14 point og holdte Lakers scoringsløse i de første fire minutter af tredje periode til stillingen 54-68.

Lakers tog en nødvendig timeout og fik efterfølgende gang i spillet, da Kuzma ramte et par skud og Anthony Davis så småt kom i gang. Tredje periode sluttede 80-85, og kampen var helt åben inden fjerde periodes begyndelse.

I fjerde periode fik Lakers hurtigt udlignet til 89-89. Kampen var lige for første gang siden start, og igen havde man fornemmelsen af, at Lakers ville tage over. Men inden man nåede at tænke den tanke til ende, gik Jimmy “Buckets” Butler fuldstændig amok.

Han var her, der og alle vegne og var uden tvivl kampens og fjerde periodes bedste spiller i begge ender. Gentagende gange postede han Kentavious Caldwell-Pope eller sågar Lebron James op, og fik dygtige forsvarsspillere til at ligne rookies.

Lakers holdte sig inde i kampen indtil cirka to minutter igen, da Morris ramte sin femte treer og reducerede til 100-105. Men Heat lod sig ikke besejre så let, og de spillede fremragende de sidste minutter. Herro og Olynyk scorede en trepointsscoring hver, mens Butler enten scorede eller assistererede på de resterende angreb, hvor det ikke lykkes Lakers at komme tilbage.

Heat vandt sikkert 104-115 i en kamp, der stod Jimmy Butler på fra start til slut. Han ramte 70 % af sine skud og fik dertil hjælp fra Herro og Olynyk, som begge scorede 17 point.

Lakers bedste var klart Lebron James, som sluttede kampen med 25 point, 10 rebounds, otte assist og to blocks. Kyle Kuzma spillede trods nederlaget sin bedste kamp længe, da både han og en lige så velspillende Markieff Morris begge scorede 19 point. Anthony Davis spillede derimod sin hidtil dårligste kamp med kun 15 point og fem rebounds.

Pludselig er der bragt spænding i en finaleserie, de fleste havde set slut efter Lakers 2-0 føring, og kommer Bam Adebayo tilbage i næste kamp, kan alt pludseligt ske. Trist nat som Lakers-fan, men som Heat-fan eller neutral seer, var kampens udfald en gave.

Finaleserien fjerde opgør spilles natten mellem tirsdag og onsdag klokken 03:00 dansk tid.

Se højdepunkter fra nattens opgør:

Kamp 2

Miami Heat 114 – 124 Los Angeles Lakers

Lakers vinder kamp to over skadesplaget Heat

Los Angeles Lakers tog deres anden sejr i finaleserien i nattens opgør mod Miami Heat, da de besejrede dem 114-124.

James og Davis scorede mere end halvdelen af Lakers point med hele 65 til sammen. Lebron scorede 33 point og var en enkelt assist og en enkelt rebound fra at ramme en tripple double. Davis scorede 32 point med 14 rebounds og var fuldstændigt ustoppelig fra start til slut, hvor han ramte 15 ud af sine 20 skud.

Fortsætter han sådan, og vinder Lakers resten af serien, kunne han godt være på vej til sin første Finals MVP, men først skal de altså slå Heat to gange mere.

Uden både Dragic og Bam Adebayo var det en svær opgave for et Heat mandskab, der allerede have problemer, da de spillede. Deres zoneforsvar fungerede ikke og gav dem ikke de stops, som det ellers har genereret i slutspillet, og så er det altså umuligt at slå et Lakers mandskab, der ikke giver modstanderholdet mange pauser.

Som i første kamp blæste Lakers, Heat af banen fra start og vandt både første og anden periode sikkert. Ved pause var stillingen 54-68, og det lignede en meget stejl bakke Heat skulle bestige for at komme sejrsrigt ud af kampen.

I tredje periode fandt de dog ny energi og vandt perioden med 39-35. Men James, Davis og co. var en for stor opgave, og det lykkedes aldrig rigtigt at gøre kampen tæt og spændende i en fjerde periode, som Lakers hev hjem.

James og Davis fik stor hjælp af blandt andet Rajon Rondo, med 16 point og 10 assists, mens både Kyle Kuzma og Kentavious Caldwell-Pope begge scorede 11 point.

Bedste mand hos Miami Heat var Jimmy Butler, som scorede 25 point, otte rebounds og 13 assist. Han fik hjælp fra Kelly Olynyk, som lidt overraskende scorede 24 point fra bænken, og Tylor Herro som scorede 17 point.

Der skal næsten ske mirakler, hvis Miami Heat skal komme tilbage og vinde serien nu. Men vigtigst af alt skal de have deres vigtigste spiller i serien mod Boston Celtics, Bam Adebayo, tilbage, og det lader til, at de får ham tilbage til kamp tre.

En kamp der bliver spillet natten mellem søndag og mandag.

Miami Heat 0 – 1 Los Angeles Lakers

Kamp 1

Miami Heat 108 – 116 Los Angeles Lakers

Anthony Davis spillede i nat sin første finalekamp, men det var ikke til at se på Lakers’ Big man. Anthony Davis havde 34 point, 9 rebounds, 5 assists og 3 blocks i en kamp, hvor han skød 50% fra 3’eren og over 50% fra gulvet. En dominerende præstation af Davis, der udnyttede, at Miami ikke havde nogle, der kunne stoppe ham. LeBron James spillede også en god kamp og sluttede med 25 point, 13 rebounds og 9 assists, imens veteranen styrede holdet i begge ender. Miami kunne ikke stoppe Lakers-duoen i nat, hvilket var en af de store grunde til, at de tabte i nat.

Miami kom klart bedst ud af startblokkene og udnyttede en sløv start fra Lakers i første periode, hvor de havde det svært offensivt. Miami fik mange nemme skud til start og var foran 23-10 i midten af første periode. Derfra var det Lakers’ kamp. Resten af halvlegen vandt Lakers 25-55. Lakers er ikke et specielt godt hold, når man snakker 3’ere. De ligger lavt i ligaen i både procenter og forsøg – noget, som skulle være en nøgle for Miami i serien. Men det var ikke noget, man kunne se i nat. Lakers scorede 15 3’ere i nat og ramte knap 40% af deres forsøg. I slutningen af første halvleg ramte de 9 ud af deres 11 forsøg fra 3’eren. Det var noget, som gjorde ondt på Miami, da deres forsvar, især zoneforsvaret, var bygget op på præmissen om, at Lakers ikke er et specielt godt skydende hold fra 3’eren.

Miami ramt af skader

Som om det ikke var nok, så blev Miami også ramt af flere skader i kampen; Goran Dragic pådrog sig en skade i anklen i anden periode af kampen. Hans status for næste kamp er tvivlsom, og Dragic kan potentielt være helt ude i resten af serien. Bam Adebayo måtte også udgå i tredje periode med smerte i skulderen. Adebayo regnes til at være klar til næste kamp, da scanningerne af hans skulder var negative. Der er ingen tvivl om, at man næsten ikke kunne have valgt to værre spillere, der skulle blive skadet. Dragic har været intet mindre end fremragende i årets slutspil og Adebayo er måske den vigtigste spiller på Miamis hold, da han er epicenter for meget af deres offensive spil og er et anker i forssvaret.

Tilføjelser:

Duncan Robinson har været en af årets største positive overraskelser og en essentiel brik i Miamis offensiv. Robinson scorede ikke i nattens opgør, da han brændte alle tre afslutninger, han sendte afsted (selvfølgelig fra 3’eren). Lakers lukkede godt ned for ham, men han skal levere mere, hvis Miami skal vinde.

Dwight Howard er muligvis færdig i startopstillingen. Ikke på grund af skader, men fordi, Lakers’ store opstilling med både Davis og Howard ikke fungerede i nat. Dwight Howard havde en Plus-minus på -2 i nat og passede ikke ind i spillestilen.

Du kan se højdepunkter fra kampen lige her:

Los Angeles Lakers

Skader: Ingen

Forventet startopstilling: LeBron James, Kentavious Caldwell-Pope, Danny Green, Anthony Davis og Dwight Howard

Miami Heat

Skader: Chris Silva (dag til dag, lyske), Gabe Vincent (dag til dag, knæ)

Forventet Startopstilling: Goran Dragic, Duncan Robinson, Jimmy Butler, Jae Crowder og Bam Adebayo

Den lange ventetid er slut

Det er 344 dage siden, at sæsonen gik i gang i slutningen af oktober sidste år. Nu er vi endelig ved dette års NBA Finals. Disney World i Orlando lægger scene til, hvad der kan blive en meget spændende finaleserie mellem Los Angeles Lakers og Miami Heat. Begge hold har været de klart bedste hold i hver deres konference i slutspillet. Lakers var en af de store favoritter til at gå i finalerne inden sæsonens start, efter de hentede Anthony Davis. Heat har derimod overasket gennem hele sæsonen. Inden sæsonens start var der ikke mange, der så dem slå Milwaukee Bucks ud af slutspillet og stå i finalerne. Jimmy Butler har tilført holdet rigtig meget, men Heat er meget mere end bare Butler. Et stærkt hold med god holdånd og godt forsvar kan blive en udfordring for Lakers. LeBron James står ikke alene overfor sit gamle hold, men også sin gamle træner. En mand, som kender LeBron, og det kan helt sikkert hjælpe Heat til at slå Lakers. For Lakers spillerne er det et særligt år, de vil gerne hylde den afdøde Kobe Bryant med et mesterskab, og det kommer helt sikkert til at fylde meget for dem.

Hold øje med disse ting

Lebron vs Crowder, Igoudala og Butler

Hovedmålet for Heat er at bremse LeBron James. For det er umuligt at stoppe ham. De skal kunne tage ham ud af spillet, så han ikke kan levere points efter points i 48 minutter. De har tre kroppe, som de kan smide på ham. Jae Crowder bliver nok manden, som får mest at se til. Han er starter, og han kommer formodentlig til at dække LeBron fra start. Han er tidligere holdkammerat med LeBron James, og han er en dygtig forsvarsspiller med god fysik. De har også Andre Igoudala, som de kan smide på LeBron. Han har dækket ham i flere finaleserie før, så han ved godt, at det er en stor opgave, som de står overfor. Han er dog ved at være lidt oppe i årerne, og han er ikke den Igoudala, som vandt Finals MVP i 2015. Til sidst har de Jimmy Butler. En rigtig dygtig forsvarspiller, som godt kan dække LeBron, hvis det kommer til det. Han har en stor offensiv opgave, hvilket gør, at han nok ikke dækker LeBron fra start. Kommer det ned til nogle vigtige possesions vil det ikke være utænkeligt, at Butler skulle dække ham et par gange.

Bam Adebayo vs Anthony Davis

Selvom Miami Heat får bremset LeBron James, så skal de også overkomme deres anden superstjerne Anthony Davis. Davis har haft et fantastisk slutsspil for Lakers, hvor han har leveret verdensklasse basketball. Heat er klart presset på det fysiske overfor Lakers store kroppe. Bam Adebayo bliver manden, som skal dække Davis. Adebayo er en rigtig dygtig forsvarspiller, som har spillet en fremragende sæson. Han har bevist, at han kan stoppe dominerende spillere i slutspillet, da han spillede en fantastisk serie mod Giannis Antetokounmpo. Hvis Miami skal have en chance i serien står og falder det meste ved Bam. Han skal virkelig finde sit bedste forsvar frem for at stoppe Davis, som har været en af de bedste offensive spillere i dette års slutspil. Samtidig får Davis dog noget at se til i den anden ende, da Bam offensivt er en af de bedste store spillere i ligaen. Han er både en god ballhandler og playmaker, hvilket Davis skal være klar på.

Spoelstra vs Vogel

De to trænere i dette års finaleserie har stået overfor hinanden før i store slutspilserier. De mødte hinanden i nogle hårde serier, da Vogel var træner for Pacers tilbage i 2013. Spoelstra er blevet kendt som en af de bedste trænere i ligaen, og han har vist det igen i år. Frank Vogel overtog inden denne sæson efter Luke Walton. Der var mange spørgsmålstegn ved Vogel inden sæsonen, men han har bevist sig som en dygtig træner, som ved, hvordan han skal spille sit hold. Nu står han overfor Spoelstra igen, og det bliver spændende at se, hvad de to trænere hiver op af hatten til denne spændende serie.

Miamis dybde vs Los Angeles superstjerner

Lakers har LeBron James og Anthony Davis som de helt store superstjerner. Efter det bliver holdet en smule tyndt. Det er et Lakers hold, som er sat op til, at det er superstjernerne, som skal vinde kampene for dem. Det er nærmest det direkte modsatte på Miamis hold. Der er det nemlig hele holdet i fokus. Heat har en meget stærkere og dybere trup end Lakers, og det er her, de blandt andet skal slå Lakers. Spillere som Tyler Herro, Goran Dragic og ikke mindst Duncan Robinson er scorere, som kan gøre rigtig ondt på Lakers, hvis de ikke får fat defensivt. Lakers får noget at se til defensivt, da Miami bevæger sig rundt konstant for at finde det rigtige skud. Dydben på Miamis hold er en af de største styrker for Miami. Det vil ikke være umuligt, at det er spillere som Herro, Dragic og Robinson som kan lede Miami i points, når serien er færdig.

Hvad skal Lakers gøre for at vinde serien?

Lakers er favoritter. Det betyder ikke, at de får det nemt. De skal kunne slå Miamis zoneforsvar, som gav Boston Celtics så mange problemer i Eastern Conference finalerne. De har dog to af de bedste offensive våben i LeBron og Davis, så de kommer helt sikkert til at udfordre Heat. Derudover er det vigtigt Anthony Davis leverer når LeBron skal have pauser. Det har han indtil videre gjort, men der er altid et andet pres på i finalerne. LeBron kommer helt sikkert til at gå op på det niveau, som vi har set ham gøre før, når han er i finalerne

Hvad skal Heat gøre for at vinde serien?

Miami har underdog-rollen, som de har haft hele sæsonen. Det passer dem meget fint. Nu står de overfor endnu en stor opgave. Det vigtigste for Miami er at spille den offensive basketball de plejer. Med massere af bevægelse, for at sætte pres på Lakers defensiv. Det er vigtigt at spillere som Duncan Robinson og Tyler Herro rammer deres skud, hvilket de har gjort her i slutspillet.

Derudover vil det være et mål at få andre end LeBron og Anthony Davis til at slå dem. Det vil sige, at de skal have Kyle Kuzma, Kentavious Caldwell-Pope og Danny Green til at skyde. Det er bedre, at det er dem, som får skuddet end de andre. Jimmy Butler og Bam Adebayo har et stort pres på deres skuldre, men det har ikke påvirket dem endnu, og hvis de fortsætter sådan, er der en god mulighed for de kan løfte Larry O’Brien-trofæet i løbet af de næste uger.

Hvis du vil høre mere om finaleserien og de to hold, kan du høre vores Podcast her:

Podcast: Optakt til NBA Finals 2020

Bud på resultat

Los Angeles Lakers 4 – 2 Miami Heat

Finals MVP: LeBron James

Program

Kamp 1: Ons, d. 30 sep, Miami Heat @ Los Angeles Lakers, kl 03.00 dansk tid (natten til torsdag)

Kamp 2: fre, d. 2 okt, Miami Heat @ Los Angeles Lakers, kl 03.00 dansk tid (natten til lørdag)

Kamp 3: søn, d. 4 okt, Los Angeles Lakers @ Miami Heat, kl 01.30 dansk tid (natten til mandag)

Kamp 4: tirs, d. 6 okt, Los Angeles Lakers @ Miami Heat, kl 03.00 dansk tid (natten til onsdag)

Kamp 7: tirs, d. 13 okt, Miami Heat @ Los Angeles Lakers, kl 03.00 dansk tid (natten til onsdag)

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.