fbpx
Connect with us

Denver Nuggets

Los Angeles Lakers – Denver Nuggets

Opdateret Lørdag 12:30

Stilling: Los Angeles Lakers 2 – 0 Denver Nuggets

Kamp 2: 

Los Angeles Lakers 105 – 103 Denver Nuggets

Resume:

Lakers kunne endnu engang trække sig sejrsrigt ud af opgøret mod Denver Nuggets, sejren var dog langt fra sikker, i en kamp hvor afgørelsen først faldt i det absolut sidste sekund. Los Angeles mandskabet startede ellers stærkt ud, hvor LeBron James kom top motiveret ud til kampen og hurtigt scorede holdets første 12 point. Dette bidrog til at Lakers kunne bringe sig komfortabelt foran, hvilket resulterede i en pause stilling på 50 – 60 i Los Angeles holdets favør.

Alex Caruso bidrog med flere gode aktioner både offensivt og defensivt, hvor han tydeligt fik sat sig præg på kampen med en enorm energi og fightervilje. Denver Nuggets gav dog ikke op uden kamp. De fik stille og roligt kæmpet sig tilbage i kampen, hvor den efterhånden velkendte duo bestående af Jamal Murray og Nikola Jokic servicerede hinanden flot. Murray sluttede kampen med 25 point, mens Jokic blev noteret for 30 point og ni assists. Denver var da også tæt på at snuppe sejren helt til sidst, hvor Jokic havde flere gode aktioner og blandt andet fik tippet en rebound i nettet foran James i de døende sekunder.

Anthony Davis ville dog også lege med i kampen. Han bidrog med sit altid suveræne forsvar samtidig med, at han også blev noteret for 31 point og dermed blev kampens topscore. De sidste tre point blev scoret i absolut sidste sekund af kampen, hvor han på buzzeren scorede en flot trepointsscoring på et tidspunkt, hvor Lakers ellers var bagud med ét point med kun to sekunder tilbage. En enormt imponerende og forløsende scoring, der skabe stor glæde hos både Lakers spillere og træningsstaben. Rajon Rondo er også værd at nævne, da han igen bidrog med flot playmaking og sluttede af med ni assists.

 

Kamp 1:

Los Angeles Lakers 126 – 114 Denver Nuggets

Resume:

Natten til fredag kunne favoritterne fra LA tage sejren i seriens første kamp. Det var få timer siden, at Giannis Antetokounmpo blev kåret til MVP foran LeBron James, som blot fik 16 stemmer mod Giannis’ 85. James ytrede selv sin utilfredshed og der var ingen tvivl om, at han var en mand på en mission. LeBron sluttede med 15 point og 12 assists og tog en ret komfortabel sejr mod det unge Denver-mandskab. Anthony Davis fortsatte sine vilde takter og endte med 37 point og 10 rebounds.

Første periode bar tydeligt præg af to hold, som skulle se hinanden an. En enormt højtscorende og lige periode, hvor Jamal Murray scorede en 3’er på buzzeren og gav Denver en føring på 36-38 efter første periode. Alex Carouso leverede et trepointsspil i starten af anden periode, som skulle være starten på et dominerende run af Lakers på 17-1. Murray, Nikola Jokic og Paul Millsap kom hurtigt i fejlproblemer i første halvleg, som sendte dem på bænken i længere perioder, hvilket Lakers udnyttede til at komme på linjen. Lakers sluttede første halvleg med en føring på 70-59 og fortsatte de gode takter i tredje periode. Lakers kom med et 11-2 run, der gav dem en føring på 92-71. En føring, som de uden problemer kørte hjem og kunne tage føringen i serien.

Rajon Rondo levede op til kaldenavnet Playoff Rondo, da han sluttede med 11 assists og dermed overhalede Michael Jordan på listen over flest assists i slutspillet.

Den 34-årige Dwight Howard var igår tilbage i rotationen og sluttede med 13 point efter en stærk kamp.

Rookie, Michael Porter Jr., sluttede med 14 point og 10 rebounds

Optakt:

Los Angeles Lakers:

Forventet startopstilling: KCP, Danny Green, LeBron James, Anthony Davis, Markieff Morris

Denver Nuggets

Forventet startopstilling: Gary Harris, Jamal Murray, Jerami Grant, Paul Millsap, Nikola Jokic

Kan Denver forsætte?

En Western Conference finale mellem Los Angeles Lakers og Denver Nuggets står nu for døren, efter at Denver imponerende slog Los Angeles Clippers ud i semifinalen i Western Conference. Mange havde set frem til at se de to Los Angeles hold stå overfor hinanden, men Nuggets mandskabet lagde sig altså ikke ned og kunne i sidste ende avancere på bekostning af Clippers mandskabet.

Både i førsterunde serien mod Utah og igen mod Clippers har Denver holdet været bagud med 3-1 og så alligevel formået at vende det til en sejr, hvilket er ganske imponerende. Nikola Jokic samt Jamal Murray har uden tvivl været de to største profiler på holdet. Jokic leverer overordnet på et enormt højt niveau i alle spillets facetter, mens Murray for alvor har fået slået sig navn fast i dette års playoff med flere imponerende kampe med over 40 point.

Los Angeles Lakers ser skræmmende ud

Los Angeles mandskabet har vist skræmmende styrke i holdets seneste serie mod Houston Rockets. Lakers hold anført af Anthony Davis og LeBron James ligner på mange måder et hold, der ikke ser sig tilbage i kampen om mesterskabet i år. Det har været afgørende, at også andre spillere end de to superstjerner har steppet op og budt sig til. Det er især Rajon Rondo, der virkelig har været værdifuld for holdet, hvor han med sin erfaring og blik for spillet har kunne være med til at aflaste LeBron James i spilfordelerrollen, så James har kunne bruge kræfter andre steder på banen.

I serien mod Houston spillede Anthony Davis næsten samtlige af sine minutter på center positionen, hvilket han ellers næsten ikke har gjort i denne sæson. Hvorvidt Davis bliver valgt som manden, der skal forsøge at stoppe Nikola Jokic, skal blive spændende at se. Markieff Morris har erstattet JaVale McGee i startopstillingen i de seneste kampe, hvor han virkelig har grebet chancen og bidraget med både godt forsvar og point.

Hvad kommer til at afgøre serien?

Hvem vinder center duellen

Der er ingen tvivl om, at Jokic og Davis kommer til at stå direkte ansigt til ansigt mange gange i løbet af denne serie. Det bliver enormt afgørende, hvem der trækker sig bedst ud af den duel. Både offensivt men også defensivt, hvor begge spillere har et stort ansvar på hvert deres hold.

Jamal Murray og LeBron James

Både Jamal Murray og LeBron James har spillet fremragende i dette års playoff. For Lakers opstår der et problem defensivt, når modstanderen pludselig hedder Jamal Murray. Der er mangel på gode forsvarspillere på guard-positionerne for Lakers mandskabet, så det bliver afgørende at Danny Green, Alex Caruso osv. spiller op til deres bedste rent defensivt, da Murray helt sikkert ellers vil straffe dem.
Ligeledes har Nuggets et problem, når det skal afgøres, hvem der skal dække LeBron James op. Holdet har ikke umiddelbart en forsvarsspiller, der kan modstå det fysiske og aggressive pres, som James uden tvivl kommer med. Det bliver spændende at se, hvordan holdet løser denne opgave.

Kan Lakers blive ved med at ramme deres skud

Før slutspillet startede havde Los Angeles mandskabet store problemer med at ramme deres skud. Dette var især et problem bag trepointslinjen, hvor de pludselig var det dårligste hold i boblen til at ramme kurven. Igennem slutspillet har holdet dog spillet sig op og har skudt ganske udmærkede procenter. Det bliver dog afgørende i kampen mod Nuggets, at de kan blive ved med dette, da meget af holdets spil er sat op på baggrund af, at Davis eller især James kan drive gennem feltet og skabe rum og plads til skytter bag trepointslinjen.

Hvem der i sidste ende løber med billetten til NBA Finalen 2020 bliver altså spændende at følge. Begge hold vil uden tvivl blive presset til det yderste, og det vil højst sandsynligt blive afgjort på ganske få detaljer. Nuggets har dog vist, at de aldrig giver op, og Lakers holdet skal altså passe på, at Nuggets ikke har endnu et comeback klar, hvis de skulle komme bagud.

Bud på resultat

Los Angeles Lakers 4 – 2 Denver Nuggets

Kampprogram

Kamp 1: Fredag, 18/9, kl. 03:00 (natten til lørdag)

Kamp 2: Søndag, 20/9, kl. 01:30 (natten til mandag)

Kamp 3: Tirsdag, 22/9, kl. 03:00 (natten til onsdag)

Kamp 4: Torsdag, 24/9, kl. 03:00 (natten til fredag)

Kamp 5*: Lørdag, 26/9, TBA

Kamp 6*: Mandag, 28/9, TBA

Kamp 7*: Onsdag, 30/9, TBA

* Hvis nødvendigt
TBA: To be announced

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Denver Nuggets